Service Reparatii Frigidere Alba Iulia

Servicii si reparatii frigidere la domiciliu Alba

Service Reparatii Frigidere Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii si reparatii frigidere la domiciliu Alba - Service Reparatii Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Alba Iuliareparatii frigidere alba iulia Reparatii combine frigorifice, frigidere, congelatoare, diverse marci la domiciliu (incarcari cu freon, schimb termostate si compresoare): Arctic, Beko, Indesit, Ariston, Electrolux, Whirlpool, Bosch, etc.

 Daca observati ca frigiderul are tendinta de a functiona incontinu, inainte de a chema un frigotehnist pentru repararea frigiderului, dati-l la treapta minima si departati-l de pereti mai ales in spate unde se gaseste schimbatorul de caldura (condensatorul) in general, sau in peretii laterali la frigiderele no frost.

  In astfel de situatii firma noastra este in masura sa readuca starea de normala functionare pentru aceste aparate prin executarea unor manopere specifice, rapide si inca nu foarte costisitoare in comparatie cu situatiile in care intervin defectiunile permanente care implica inlocuirea pieselor defecte.

  Oricare ar fi problema pe care o intampinati, nu ezitati sa ne contactati, vom raspunde solicitarii dvs cu cea mai mare promptitudine.

  Reducere de pret pentru pesionari, studenti si someri cu deplasare in tot judetul Alba.

  Deoarece ca si clienti sunteti foarte importanti pentru mine, va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare si experienta mea pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii.

Produse si Servicii

Reparatii frigidere Alba Iulia la domiciliul clientului

  • Schimbare compresor/motor frigidere casnice cu compresor/motor nou
  • Inlocuire releu pornire compressor
  • Desfundare instalatie frigorifica cu inlocuire filtru si reincarcare freon
  • Inlocuire termostat electromecanic
  • Schimbare ceas programator frigidere no frost
  • Incarcare cu freon la frigidere, congelatoare casnice
  • Schimbare filtru deshidrator gratuit la orice incarcare cu freon;
  • Inlocuire ventilator

Galerie foto