Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Targu Mures

Service Electronice - Electrocasnice Tg. Mures

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Electronice - Electrocasnice Tg. Mures - Service Reparatii Targu Mures.


Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Targu Mures

Service - Reparatii - electrocasnice si electronice Targu Mures
0745.624.862

service electrocasnice targu mures

Cu o larga experienta  in domeniul reparatiilor de electrocasnice, firma noastra va garanteaza servicii prompte si de calitate cu o echipa de profesionisti si experimentati. Echipa noastra de profesionisti va ofera servicii de luni pana sambata. La orice serviciu se ofera garantie. Service-ul nostru va ofera servicii de reparatii electrocasnice al oricarui produs. Pentru a asigura calitatea serviciilor noastre lucram numai cu piese de schimb originale. Inalta calitate a serviciilor si satisfactia clientilor sunt singurele principii care ne reprezinta. 

service masini de spalat figidere targu mures

Oferim solutii complete in repararea, intretinerea si montarea aparatelor electrocasnice (masini de spalat, frigidere, cuptoare, aspiratoare etc). Se pot repara si inlocui piese de schimb si accesorii pentru diversi producatori: filtre si motoare de aspirator, capace si cutite de roboti de bucatarie, site, garnituri, pompe de apa, boilere pentru esspresoare, etc. 

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Produse si Servicii

  • Reparatii frigidere
  • Reparatii electronice
  • Reparatii masini de spalat
  • Reparatii electrocasnice mici
  • Reparatii aragaz
  • Reparatii plite electrice

Galerie foto