Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Targoviste

Reparatii Electrocasnice Dambovita - Arges

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Electrocasnice Dambovita - Arges - Service Reparatii Targoviste.


Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Targoviste

Reparatii Electrocasnice la Domiciliu - Dambovita - Arges
0763-128-695 / 0722-976-490

reparatii electrocasnice targoviste

service reparatii electrocasnice targovisteService Electrocasnice Dambovita - Arges va sta la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/intretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnic pe raza judetelor Dambovita si Arges la domicilul clientului. Echipa noastra este specializata in reparatii frigidere, hote, plite, cuptoare, aragaze, aspiratoare, masini de spalat rufe si vase, cuptoare microunde si orice alte echipamente  electrocasnice.

Suntem la curent in permanenta cu ultimele noutati in domeniul reparatiilor de echipamente electrocasnice, de aceea va asiguram ca remediem cele mai costisitoare defectiuni care pot aparea, la preturi mult mai mici fata de achizitionarea unui echipament nou.

Majoritatea cauzelor defectiunilor aparatelor electrocasnice se datoreaza modalitatii prin care sunt folosite si timpilor foarte mari la care se ajunge pana la fi intretinute. Sunt situatii in care o combina frigorifica nu a fost intretinuta prin curatare inca de cand a fost instalata in casa, ori un aparat de aer conditionat nu a fost igienizat ori nu a fost facuta completarea necesara cu agent frigorific niciodata.

service electrocasnice arges targoviste
In astfel de situatii firma firma noastra este in masura sa readuca starea de normala functionare pentru aceste aparate prin executarea unor manopere specifice, rapide si inca nu foarte costisitoare in comparatie cu situatiile in care intervin defectiunile permanente care implica inlocuirea pieselor defecte.

Produse si Servicii

  • Reparatii frigidere, hote, plite, cuptoare, aragaze, aspiratoare, masini de spalat rufe si vase, cuptoare microunde, etc.

Galerie foto