Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Pascani

Service Electrocasnice Pascani

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Electrocasnice Pascani - Service Reparatii Pascani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Pascani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Pascani

SERVICE REPARATII ELECTROCASNICE PASCANI

Asiguram reparatii masini de spalat in Pascani la domiciliu si pentru o gama larga de electrocasnice, cum ar fi: frigidere masini de spalat vase cuptoare multe altele. Executam reparatii la orice model de masina de spalat. Reparam masini de spalat indiferent de model.

Suntem o echipa cu o vasta experienta in domeniul electrocasnicelor, cu un personal experimentat si calificat, si toti avem aceeasi pasiune si convingere, care inseamna servicii de calitate oferite clientilor. Echipa noastra a crescut si s-a dezvoltat, devenind o echipa de profesionisti gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai.

service electrocasnice pascani

Majoritatea cauzelor defectiunilor aparatelor electrocasnice se datoreaza modalitatii prin care sunt folosite si timpilor foarte mari la care se ajunge pana la fi intretinute. Sunt situatii in care o combina frigorifica nu a fost intretinuta prin curatare inca de cand a fost instalata in casa, ori un aparat de aer conditionat nu a fost igienizat ori nu a fost facuta completarea necesara cu agent frigorific niciodata.

Oferim garantie atat la lucrarea (reparatia) efectuata cat si la piesele inlocuite. Interventii: mecanica - electrica - electronica. Folosim numai piese de schimb noi si originale. Suntem rapizi, profesionisti si accesibili. Sunati-ne si va veti convinge.

Produse si Servicii

Reparatii masini automate de spalatservice electrocasnice pascani
Reparatii masini de spalat vase
Reparatii Plita & Cuptor
Reparatii frigidere

  • Schimbare compresor/motor frigidere casnice cu compresor/motor nou
  • Inlocuire releu pornire compressor
  • Inlocuire termostat electromecanic
  • Schimbare ceas programator frigidere no frost
  • Incarcare cu freon la frigidere, congelatoare casnice
  • Schimbare filtru deshidrator gratuit la orice incarcare cu freon;
  • Inlocuire ventilator

Galerie foto