Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Falticeni

Bobinaj motoare electrice

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Falticeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bobinaj motoare electrice - Service Reparatii Falticeni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Falticeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Falticeni

  Bobinam si reparam motoare electrice trifazate, monofazate, cu mai multe turatii, motoare electrice de curent continuu, motoare electrice pentru ascensoare si alte tipuri de motoare electrice.
  Este bine de stiut ca prin bobinarea unui motor electric nu se pierde din putere, turatii sau alte specificatii date de producator. In majoritatea cazurilor in care spatiul din canalele statorului ne permit, se foloseste sarma putin mai groasa pentru a micsora posibiltatea arderii la o solicitare mai intensa.

  Servicii si suport pentru motoare electrice:

  • bobinam si reparam motoare electrice trifazate, monofazate, cu mai multe turatii, motoare electrice de curent continuu, motoare electrice pentru ascensoare, alte tipuri de motoare;
  • bobinam si reparam pompe Kama, pompe pentru centrale termice, pompe EPET, pompe EPEG, pompe HEBE, pompe de apa strung si alte tipuri de pompe;
  • bobinam transformatoare de sudura, alimentare de separatie si de alte tipuri de transformatoare;

  In procesul de bobinare a unui motor se numara urmatoarele operatiuni: demontat-montat, debobinat-bobinat stator, probe, lacuire si uscare in cuptor.

 

Galerie foto