Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Craiova

S.C. Gales Service S.R.L.

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Gales Service S.R.L. - Service Reparatii Craiova.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Craiova
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Craiova

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, echipa Gales si-a inceput activitatea intr-unul din cele mai importante orase din sudul tarii, Craiova. Inca de la inceput ne-am orientat pe montaj, service, reparatii si mentenanta atat in garantie cat si in postgarantie pentru electronice, electrocasnice, aparatura profesionala gastro, aer conditionat, climatizare si ventilatie la un nivel profesional.

Cu personal experimentat si calificat, cu o vasta experienta, avand toti aceeasi pasiune si convingere in ceea ce priveste furnizarea de servicii de calitate, am crescut si ne-am dezvoltat, fiind respectati la nivel local, pentru ca intotdeauna ne stabilim obiective majore cu scopul de a le depasi continuu, devenind unul dintre cele mai importante service-uri din zona.

Dispunand de service-ul propriu, dotat cu echipamente de masurare si testare de ultima generatie pentru optimizarea timpului de interventie, am incercat in permanenta sa imbunatatim  calitatea serviciilor noastre, prin implementarea de sisteme moderne de masura si control care sa ne asigure performante maxime, conforme cu cele mai inalte standarde, reusind astfel sa mentinem un control optim asupra calitatii serviciilor oferite, concretizandu-se in parteneriate de lunga durata cu firme de prestigiu din domeniu.

In prezent aria de acoperire a serviciilor noastre s-a extins si in judetele invecinate si anume Olt, Mehedinti si Gorj, oferind sprijin tututor clientilor interesati de montaj, service, reparatii si mentenanta atat pentru echipamente electronice, electrocasnice, aparatura profesionala gastro cat si pentru aer conditionat si echipamente de climatizare si ventilatie.

Indiferent ca sunteti persoana fizica sau companie, pe noi va puteti baza intotdeauna atunci cand aveti nevoie de ajutor.
Suntem siguri ca serviciile noaste va vor multumi pe deplin iar apeland la noi veti beneficia de suport profesional si rapid.
Tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu noi!

Produse si Servicii

  • Service Electronice
  • Service Electrocasnice
  • Service Echipamente Profesionale Gastro
  • Service Climatizare si Ventilatie
  • Aer Conditionat
  • Reparatii Laptop
  • Incalzire Panouri Radiante

Galerie foto