Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Buzau

Service electrocasnice Buzau

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service electrocasnice Buzau - Service Reparatii Buzau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Buzau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Buzau

Unitate service autorizata pentru reparatii produse electrocasnice aflate in perioada de garantie dar si post garantie.
Service electrocasnice : masini de spalat rufe ori vase, frigidere, aragazuri si plite, cuptoare pe gaz ori electrice, microunde, hote, aspiratoare, cafetiere si espressoare, masini de calcat, storcatoare fructe etc.
Efectuam reparatii pentru o larga gama de electrocasnice fabricate de catre cele mai renumite concerne. Aparatele electrocasnice sunt aparate care funcționează cu energie electrică și se folosesc pentru ușurarea muncilor casnice în gospodărie proprie. Aceste aparate pot avea funcții foarte variate, de la înghețarea alimentelor, coacerea acestora, la efectuarea curățeniei sau înfrumusețare personală. Nu intră la electrocasnice aparatura de întreținere și divertisment: televizor, DVD-aparat, PC (personal computer, laptop). Sunt considerate a fi aparate electrocasnice: mașina de spălat, uscătorul de rufe, fierul de călcat, mașina de spălat vase, aspiratorul, plita de gătit, cuptorul de copt, cuptorul cu microunde.