Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 4

Reparatii Electronice electrocasnice Sector 4 Bucuresti - BT Grup SRL

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Electronice electrocasnice Sector 4 Bucuresti - BT Grup SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 4

BT Grup SRL
Reparatii Electronice | Audio | Video si  Electrocasnice | Roboti bucurarie | Mixere | Masini de Spalat | Cuptoare | Espresoare Bucuresti
0766.601.838 / 0771.182.972

reparatii frigidere sector 4Suntem o echipa de ingineri specializati in reparatii aparaturii electronice audio (statii amplificare, combine muzicale etc), video (DVD, DVR, camere supraveghere etc) precum si echipamente electrocasnice ( roboti bucatarie, mixere, masini de spalat, cuptoare electrice, frigidere, cuptoare cu microunde, etc). Suntem la curent in permanenta cu ultimele noutati in domeniul reparatiilor de echipamente electronice si electrocasnice, de aceea va asiguram ca remediem cele mai costisitoare defectiuni care pot aparea, la preturi mult mai mici fata de achizitionarea unui echipament nou.

 Asiguram asistenta telefonica gratuita pentru orice problema aparuta la echipamentele electronice si electrocasnice pe care o intampinati. In cazul in care defectiunea nu se poate remedia telefonic, echipa noastra tehnica va ajunge la dumneavoastra in maxim 3 ore de la solicitare.

 Reparațiile efectuate si garanția sunt asigurate de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si cu o experiența vasta in domeniul echipamentelor electronice si electrocasnice. Reparatia se face la nivel de componenta, evitandu-se schimbarea placilor sau modulelor, asfel incat costul reparatiei se micsoreaza semnificativ. De asememea, va asiguram ca pentru reparatii folosim doar componente noi, de calitate foarte buna.

Efectuam reparatii la domiciliul clientilor din Bucuresti si localitatile limitrofe.

Efectuam reparatii electronice si electrocasnice pentru majoritatea producatorilor: Arctic, Bosch, AEG, Beko, Siemens, Candy, Hotpoint-Ariston, Indesit, Grundig, IFB, Samsung, LG, Whirlpool, Zanussi, Daewoo, Gorenje etc

Reparatii Electronice Electrocasnice Brasov

 

 

Produse si Servicii

 

Activitatea de reparații 

Activitatea de reparatii se executa la domiciliul clientilor sau la service si presupune: 

- constatarea preliminara a defectului aparut, prin efectuarea de masuratori electrice specifice (in acest moment i se comunica clientului costul reparatiei); 

- inlocuirea componentelor defecte cu altele noi; 

- efectuarea de reglaje necesare bunei functionari; 

- verificarea functionarii echipamentului. 

Costul reparatiei 

 Costul reparatiei se stabileste dupa efectuarea constatarii preliminare si reprezinta valoarea pieselor care trebuie inlocuite plus manopera. 

 Deplasarea si constatarea sunt gratuite daca se  finalizeaza reparatia. Daca clientul doreste doar efectuarea constatarii defectiunii se va percepe un tarif de 30 RON, acesta incluzand si deplasarea la domiciliul clientului. 

Programul nostru este :  

Luni – Vineri orele 9.00 – 20.00  

Sambata      orele 9.00 – 16.00 

Pentru mai multe informații specifice problemei dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

 

Galerie foto