Service Reparatii Echipamente HoReCa Arad

PF Grozescu Ovidiu

Service Reparatii Echipamente HoReCa Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PF Grozescu Ovidiu - Service Reparatii Arad.


Descriere Service Reparatii Echipamente HoReCa Arad

PFA Grozescu Ovidiu
Service - instalare, intretinere si reparatie pentru echipamente si utilaje HoReCa
Hote, cuptoare si plite electrice, friteuse, masini de spalat vase
0771.164.097 / 0744.867.352
DESCARCA CARTE DE VIZITA

  reparatii horeca aradVa stam la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/intretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice aflate in garantie si post-garantie. Asiguram service specializat pentru industria alimentara, industria hoteliera si HoReCa atat in Arad cat si in zonele limitrofe. Repar echipamente horeca, cuptoare si plite electrice, hote, mese reci si calde, masini de spalat vase, friteuse etc. Oferim instalare, intretinere si reparatie pentru orice tip de echipament, utilaj profesional, piese de schimb si pentru orice producator.

  Va stam la dispozitie cu reparatii si mentenanta echipamente HoReCa, pentru intreaga gama de utilaje si aparatura specifica domeniului. Gama de aparatura, utilaje si echipamente pentru care asiguram reparatii si service HoReCa este foarte variata si se adreseaza celor care au o afacere specific domeniului.

  Echipa noastra este formata din personal tehnic specializat, capabila sa ofere in orice moment solutii tehnice pentru echipamentele dumneavoastra. Doar trebuie sa ne furnizati informatiile aparatului defect.

Produse si Servicii

reparatii horeca arad

  • Service, instalare, intretinere si reparatie echipamente de gatit - blocuri termice: aragaze, friteuse, gratare, cuptoare, grill-uri dar si hote, masini calde
  • Service, instalare, intretinere si reparatie echipamente si utilaje pentru pregatirea alimentelor - mixere, malaxoare, masini de tocat, masini de taiat sau curatat legume, etc.
  • Service, instalare, intretinere si reparatie echipamente bar - filtre de cafea, cafetiere profesionale, espresoare, blendere, boilere, fierbatoare de mare capacitate, masini pentru cuburi de gheata, etc.
  • Service, instalare, intretinere si reparatie masini de spalat industriale - pentru vesela, rufe, etc.

Galerie foto