Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Vaslui

SERV-VET IMPEX SRL

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERV-VET IMPEX SRL - Service Reparatii Vaslui.


Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Vaslui

SERV-VET IMPEX SRL
Curatare cosuri de fum, sobe, cuptoare, seminee
0743.093.558

curatare cosuri fum vasluiSERV-VET IMPEX SRL efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare pizza, cuptoare panificatie, centrale termice combustibil solid, hote restaurant, tubulaturi si ventilatoare, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta.

curatare cosuri fum vaslui

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. 

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

Produse si Servicii

  • Curatare si verificare cosuri de fum
  • Curatarea sobelor de gatit, a sobelor de incalzit (metalice sau din teracota), a cuptoarelor, cazanelor, curatarea burlanelor, curatare cuptoare bucatarii, precum si alte lucrari efectuate la cerererea clientilor
  • Desfundarea cosurilor
  • Servicii deratizare

Galerie foto