Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Tecuci

Curatare Cosuri Fum Tecuci - Galati - RIGONDA MAROIL

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Curatare Cosuri Fum Tecuci - Galati - RIGONDA MAROIL - Service Reparatii Tecuci.


Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Tecuci

RIGONDA MAROIL 
Curatare - Verificare cosuri de fum, sobe, cuptoare, seminee

Tecuci -  Focsani -  Targu Bujor -  Braila

0766.539.474

curatare seminee cosuri galatiCosar autorizat Ghinea Florin efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare, hornuri, curatare centrale termice pe lemne, tubulatura cosuri, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta.

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. 

curatare cosuri fum tecuciToate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

Cosurile de fum de la seminee, sobe sau centralele ce functioneaza pe combustibil solid (in special pe lemn) trebuie curatate obligatoriu cel putin o data pe an sau ori de cate ori este necesar, conform Ordinul M.A.I. Nr. 163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor.

Verificarea cosului de fum se refera atat la partea exterioara (fisuri, lipsa caramizi, rezistenta) cat si la partea interioara (prin intermediul usitei de vizitare). Atat verificarea cat si curatarea de catre profesionist se face cu scule special concepute in acest sens in functie de tipul de cos (caramida, inox, ceramica etc).

Produse si Servicii

  • Curatare si verificare cosuri de fumcuratare cosuri fum galati
  • Desfundare cosuri de fum
  • Curatare sobe, seminee, cuptoare
  • Curatarea sistemelor de ventilatie
  • Curatare tubulatura hornuri
  • Alte lucrari efectuate la cerererea clientilor
  • Curatarea hotelor de bucatarie(restaurante,cantine,restaurante,etc)

Galerie foto