Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Tecuci

I.I. GHINEA V. FLORIN

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre I.I. GHINEA V. FLORIN - Service Reparatii Tecuci.


Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Tecuci

I.I. GHINEA V. FLORIN
Curatare - Verificare cosuri de fum, sobe, cuptoare, seminee
0766.539.474

curatare cosuri fum tecuci

Cosar autorizat Ghinea Florin efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare, hornuri, curatare centrale termice pe lemne, tubulatura cosuri, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta.

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. 

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

Produse si Servicii

  • Curatare si verificare cosuri de fum
  • Desfundare cosuri de fum
  • Curatare sobe, seminee, cuptoare
  • Curatarea sistemelor de ventilatie
  • Curatare tubulatura hornuri
  • Alte lucrari efectuate la cerererea clientilor
  • Curatarea hotelor de bucatarie(restaurante,cantine,restaurante,etc)

Galerie foto