Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Sibiu

Curatare Cosuri Fum Sibiu

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Curatare Cosuri Fum Sibiu - Service Reparatii Sibiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Sibiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Sibiu


Curatare / verificare cosuri de fum, centrale, seminee, sobe, cuptoare si hote | Montaj sisteme de cosuri de fum si seminee

curatare cosuri fum sibiu7 IZVOARE SRL efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare pizza, cuptoare panificatie, centrale termice combustibil solid, hote restaurant, tubulaturi si ventilatoare, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta. 

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. 

Produse si Servicii

  • montaj sisteme de cosuri de fum si seminee profesionale
  • curatare / verificare cosuri de fum, centrale, seminee, sobe, cuptoare si hote
  • Pe langa acestea, montam/reparam acoperisuri din tigla, ferestre de mansarda etc.

Galerie foto