Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Ramnicu Valcea

SEMINEE EXCLUSIVISTE OLTENIA SRL

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SEMINEE EXCLUSIVISTE OLTENIA SRL - Service Reparatii Ramnicu Valcea.


Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Ramnicu Valcea

SEMINEE EXCLUSIVISTE OLTENIA SRL
Curatare - verificare - montaj cosuri de fum | Seminee | Sobe | Centrale termice
Dolj - Valcea - Olt
0743.433.387

SEMINEE EXCLUSIVISTE OLTENIA SRL efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, sobe, acoperisuri, centrale termice, tubulaturi si ventilatoare, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

fotojet_3_1200

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

curatare cosuri fum valcea

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta. 

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece.

           

Produse si Servicii

  • Servicii profesionale de curatare si verificare a cosurilor de fum si centrale termice
  • Montaj profesional pentru un seminee, sobe
  • Sisteme premium si solutii complete pentru invelitori acoperisuri

Galerie foto