Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Radauti

Curatare Cosuri Fum Radauti - IGIENA SERV

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Radauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Curatare Cosuri Fum Radauti - IGIENA SERV - Service Reparatii Radauti.


Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Radauti

Curatare Cosuri Fum Radauti - IGIENA SERV

0774.060.606Despre noi

IGIENA SERV efectueze lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum, cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare, hornuri, curatare centrale termice pe lemne, tubulatura cosuri etc. Toate lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat. Lucram intr-o echipa de profesionisti, cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, prin aplicarea si utilizarea tehnologiei adecvate, pentru a realiza curatarea cosurilor de fum si tuburilor de ventilatie.


Cu o experienta vasta in domeniu si cu un personal dedicat si instruit in mod specializat, Igiena Serv se angajeaza sa ofere servicii de curatenie a cosurilor de fum la cele mai inalte standarde. Fie ca este vorba despre o locuinta privata, o cladire comerciala sau o institutie publica, ne asiguram ca fiecare proiect este abordat cu profesionalism si atentie la detalii.

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere.Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece.

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avand grija de tot ce se gaseste in casa ta.

Serviciul de curatare a cosurilor de fum este obligatoriu prin lege.
Extras din HG 357:
Art. 1. – Constituie contraventii la normele de prevenire si stingere a incendiilor urmatoarele fapte si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
… 2. cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei:
i) neexecutarea verificarii, repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an, a cosurilor pentru evacuarea fumului, precum si nerealizarea elementelor de izolare termica a acestora;


Servicii

IGIENA SERV este o firma autorizata pentru coserit, dotati cu scule profesionale si camere de inspectie video. Eliberam adeverinte de coserit numai in urma executarii acestei operatii. Eliberam si un raport constatator privind starea cosului de fum si o lista cu recomandari (daca este cazul).


Curatare cosuri fum

Curatarea cosurilor de fum este un proces esential pentru intretinerea si siguranta cladirilor cu sisteme de incalzire care folosesc combustibil solid, cum ar fi lemnele, carbunele sau peletii. Un cos de fum curat si bine intretinut asigura o evacuare eficienta a gazelor de ardere si previne riscul de incendiu si intoxicatie cu monoxid de carbon.

Un articol postat de IGSU, arata ca, anual, în medie, 14% din incendiile care se produc în România la gospodarii cetatenesti au loc ca urmare a cosurilor de fum defecte sau necuratate, respectiv 6% ca urmare a mijloacelor de încalzire defecte, improvizate sau nesupravegheate. Din pacate, majoritatea acestor incendii se soldeaza adesea cu tragedii.

Curatare seminee 

curatare semineeCuratarea semineelor ce functioneaza cu combustibili solizi, se face impreuna cu cea a cosului de fum.

Este necesara aceasta curatare pentru a evita depunerile de funingine in racordul dintre focar si cosul de fum si cele din cosul de fum.

In cazul in care focarul este conectat la un cos de fum cu preluare verticala, curatarea cosului de fum se va face prin semineu (daca cosul de fum nu este prevazut cu usa vizitare)

Pe aceasta cale ne adresam montatorilor de cosuri de fum cu preluare verticala, cu rugamintea de a monta usa de vizitare cosului de fum, in imediata apropiere a locului de unde se face preluarea.


Curatare cuptoare pizza

curatare cuptoare pizzaOperatiunea de curatare a cuptoarelor pizza, cuptoarelor ce functioneaza cu combustibili solizi, se recomanda a se face la un interval de cel mult 6 luni.

Prin utilizarea lemnelor umede sau a lemnelor de brad, pin (rasinoase), depunerile de funingine in cosul de fum, sunt foarte mari. In acest caz se infunda cosurile de fum si apare pericolul autoaprinderii acestora si intoxicatiei cu fum. Nu asteptati sa se intample acest lucru! Apelati la un cosar autorizat curatare cosuri fum!

Pe aceasta cale rugam montatorii de cosuri de fum la cuptoarele pizza, sa monteze usi de vizitare la cosurile de fum, mai ales daca acestea au in componenta coturi.

  • Curatare cosuri de fum si tubulaturi ventilatie
  • Inspectii video pentru cosuri de fum si tubulaturi ventilatie.
  • Desfundare cosuri de fum
  • Curatare sobe, seminee, cuptoare pizza
  • Curatarea sistemelor de ventilatie
  • Curatare hote profesionale restaurant, fast-food, cantine etc
  • Curatare tubulatura hote
  • Alte lucrari de coserit la cerererea clientilor

Galerie foto