Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Pitesti

PFA MIHAI MARIAN ORLANDO

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PFA MIHAI MARIAN ORLANDO - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Pitesti
Cosar autorizat Mihai Marian Orlando efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare pizza, cuptoare panificatie, centrale termice combustibil solid, hote restaurant, tubulaturi si ventilatoare, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

curatare cosuri fum pitesti

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta.

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. 

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

Produse si Servicii

  • Curatare si verificare cosuri de fum
  • Curatare sobe de gatit, a sobelor de incalzit (metalice sau din teracota), a cuptoarelor, cazanelor
  • Curatare tubulatura, curatare cuptoare pizza
  • Desfundare cosuri de fum
  • Alte lucrari efectuate la cerererea clientilor

Galerie foto