Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Otelu rosu

Curatare Cusuri Fum CRISTAL GESMINA SRL - Otelu Rosu

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Otelu rosu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Curatare Cusuri Fum CRISTAL GESMINA SRL - Otelu Rosu - Service Reparatii Otelu rosu.


Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Otelu rosu

Curatare Cusuri Fum CRISTAL GESMINA SRL - Caransebes

0731 035 085


Despre noi

CRISTAL GESMINA SRL efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionaleverificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare, hornuri, curatare centrale termice pe lemne, tubulatura cosuri, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

curatare_seminee_cosuri_cristal2_220_03

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere.

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. 

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil, dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta.

fotojet_1_1200

Verificarea cosului de fum se refera atat la partea exterioara (fisuri, lipsa caramizi, rezistenta) cat si la partea interioara (prin intermediul usitei de vizitare). Atat verificarea cat si curatarea de catre profesionist se face cu scule special concepute in acest sens in functie de tipul de cos (caramida, inox, ceramica etc). 


 Serviciile noastre

 

  • Curatare si verificare cosuri de fum                                                 
  • Desfundare cosuri de fum
  • Curatare sobe, seminee, cuptoare
  • Curatare tubulatura hornuri
  • Curatarea sistemelor de ventilatie

Galerie foto