Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Hunedoara

BONDAR ATILA COSAR II

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BONDAR ATILA COSAR II - Service Reparatii Hunedoara.


Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Hunedoara

I.I. BONDAR ATILA COSAR
Curatare cosuri de fum, sobe, cuptoare, seminee
0728.174.767


Curatare si verificare cosuri de fum
Curatare sobe de gatit, a sobelor de incalzit (metalice sau din teracota), a cuptoarelor, cazanelor
Curatare tubulatura, curatare cuptoare pizza
Desfundare cosuri de fum
Alte lucrari de coserit la cerererea clientilor

curatare desfundare cosuri fum hunedoaraBONDAR ATILA COSAR II efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare pizza, cuptoare panificatie, centrale termice combustibil solid, hote restaurant, tubulaturi si ventilatoare, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta.

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

curatare cosuri fum hunedoara.png

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. 

Art.85 (3) (3) Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii.

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 45 alin. (3) din Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.
Art. 1. - Constituie contraventii la normele de prevenire si stingere a incendiilor urmatoarele fapte si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
… 2. cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei:
i) neexecutarea verificarii, repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an, a cosurilor pentru evacuarea fumului, precum si nerealizarea elementelor de izolare termica a acestora;

Galerie foto