Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Hunedoara

PFA BONDAR ATILA COSAR

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PFA BONDAR ATILA COSAR - Service Reparatii Hunedoara.


Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Hunedoara

PFA BONDAR ATILA COSAR
Curatare cosuri de fum, sobe, cuptoare, seminee
0728.174.767

curatare cosuri fum hunedoaraPFA BONDAR ATILA COSAR efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare pizza, cuptoare panificatie, centrale termice combustibil solid, hote restaurant, tubulaturi si ventilatoare, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta.

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. 

Produse si Servicii

  • Curatare si verificare cosuri de fum
  • Curatare sobe de gatit, a sobelor de incalzit (metalice sau din teracota), a cuptoarelor, cazanelor
  • Curatare tubulatura, curatare cuptoare pizza
  • Desfundare cosuri de fum
  • Alte lucrari efectuate la cerererea clientilor

Galerie foto