Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Curtea de Arges

Cosar Autorizat Curtea de Arges

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cosar Autorizat Curtea de Arges - Service Reparatii Curtea de Arges.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Curtea de Arges
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Curtea de Arges

Servicii de Curatare Cosuri Fum - Curtea de Arges
Curatare - Verificare - Reparatii Cosuri de fum, Sobe, Seminee, Cuptoare


verificare, curatare cosuri fum
verificare, curatare canale de fum
curatare cuptor pizza, semineu
executare guri de vizitare si montare usi cos de fum
curatarea sistemelor de ventilatie
curatare tubulatura hote
alte lucrari de coserit la cerererea clientilor


Cosar autorizat din Curtea de Arges efectuez lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare, hornuri, curatare centrale termice pe lemne, tubulatura cosuri etc. Toate lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat.

Cosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. 

 

Serviciile noastre sunt oferite la un pret rezonabil dar profesioniste, realizate cu respect deosebit pentru clientii nostri si casele lor. Noi oferim o curatare fara praf, avind grija de tot ce se gaseste in casa ta.

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.