Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Brasov

Curatare Cosuri Fum Brasov

Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Curatare Cosuri Fum Brasov - Service Reparatii Brasov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Curatare Cosuri Fum Brasov


Curatare cosuri de fum, sobe | Reparatii exterioare in constructii: zugraveli, tencuieli, termoizolatii etc

Firma efectueaza lucrari de curatare si intretinere a cosurilor de fum cu scule profesionale: verificari, curatari si deblocari de cosuri de fum, seminee, cuptoare pizza, cuptoare panificatie, centrale termice combustibil solid, hote restaurant, tubulaturi si ventilatoare, lucrarile de coserit sunt executate de catre personal calificat. Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere.

curatare cosuri fum brasov

curatare cosuri fum brasovCosurile de fum infundate sau care prezinta defecte iti pot pune viata in pericol. Curatarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului se efectueaza o data sau de doua ori pe an, inainte de intrarea in sezonul rece. Fiecare cetatean care detine un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, are datoria sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma atestata in domeniul respectiv.

Activitatea de coserit are un caracter de prestari de servicii si cuprinde atat lucrari obligatorii, ce se executa in mod planificat, la anumite intervale de timp stabilite, precum si lucrari facultative, care se efectueaza la cerererea beneficiarilor sau atunci cind cosarul constata necesitatea executarii acestora.

Produse si Servicii

  • Curatarea cosurilor de toate tipurile si a canalelor de fum
  • Curatarea sobelor de gatit, a sobelor de incalzit (metalice sau din teracota), a cuptoarelor, cazanelor, curatarea burlanelor, curatare cuptoare bucatarii, precum si alte lucrari efectuate la cerererea clientilor.
  • Arderea cosurilor, burlanelor gratarelor
  • Verificarea si sondarea cu bila metalica a cosurilor noi si a celor reparate la cladirile inalte.
  • Desfundarea cosurilor
  • Reparatii exterioare in constructii: reparatii pereti, tencuieli, gletuiri, glafuri, vopsitorie, zugraveli, termoizolatii, reparatii hornuri din caramida, sobe etc

Galerie foto