Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Bucuresti-Sector 6

S.C. Blue Soft Serv S.R.L

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Blue Soft Serv S.R.L - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Bucuresti-Sector 6

Blue Soft Serv ofera servicii profesionale pentru reparatii si mentenanta copiatoare Canon, Minolta, Lanier, Sharp, Mita, Oce, Xerox s.a.m.d., pentru imprimante HP, Canon, Brother, Lexmark pentru UPS-uri APC, Liebert, TrippLite si pentru multe alte periferice IT. De asemeni oferim servicii de reparatii si mentenanta pentru statii de lucru, laptop-uri, Windows server, Linux server s.a.m.d.

 

Compania este activa in piata de servicii si produse IT inca din anul 2004.

Oferim servicii cu valoare adaugata pentru toate produsele pe care le comercializam; alaturi de experienta echipei noastre, avem suportul vendorului cat si al distribuitorului. Tehnologii precum Canon, Microsoft, McAfee, Kerio, SonicWall s.a.m.d. trebuie sa beneficieze de servicii de consultanta si suport, pe care noi vi le putem oferi. Parteneriatele noastre reprezinta un avantaj pentru toti clientii nostri.

Blue Soft Serv ajuta companiile sa se dezvolte si sa-si optimizeze infrastructura IT, sa cheltuiasca mai putin in domeniul printing/copiere (consultanta pentru achizitie de echipamente de printat si copiere sau pentru optimizarea chestuielilor) si sa beneficieze de securitate in mediul IT in care activeaza.

Cheia succesului nostru se datoreaza faptului ca, pentru noi, fiecare client este unic. Astfel incat, se propun si se implementeaza solutii distincte, adaptate cerintelor clientului.

Produse si Servicii

Servicii prompte

Compania noastra dezvolta si implementeaza proiectele conform unui orar strict si in conformitate cu strategia stabilita si planificarile activitatilor. La semnarea unui contract de reparatii si mentenanta, echipa noastra are un timp de raspuns on-site garantat , de maxim 12 ore de la primirea telefonului / sesizarii, in functie de conditiile de suport care au fost specificate in contract si conform nevoilor beneficiarului.

 

Raport competitiv calitate-pret

Un motiv bine intemeiat pentru care vetI solicita serviciile noastre este raportul calitate/pret foarte bun.

Compania noastra promoveaza si integreaza solutii de ultima actualitate, robuste, . Aceste solutii sunt alese special pentru a servi nevoiele beneficiarului si pentrua se integra mediului IT deja existent . Astfel utilizatorul de tehnologie este multumit de functionalitate, managerul (IT) este satisfacut de reusita proiectului iar standardele de calitate sunt respectate.

 

Investitii profitabile

Orice Manager isi doreste sa incheie afaceri profitabile, sa investeasca profitabil.

La momentul planificarii unei investitii IT este foarte important sa se urmareasca anumite etape:

  • structura necesitatilor companiei cat si particularitatile infrastructurii IT deja existente

  • analiza de piata pentru produsele solicitate

  • argumente pro si contra – dezbaterea solutiilor propuse a se implementa, determinarea celei mai potrivite solutii

  • evident bugetarea si dezvoltarea/implementarea acesteia

 

Blue Soft Serv ofera servicii de consultanta certificate si bazate pe experienta pentru a beneficia de satisfactia unei investitii bine efectuate, sigure, conforma cu standardele IT de calitate si securitate.  Suntem siguri de faptul ca pentru investitii IT profitabile, este nevoie de consultanta  noastra, bazata pe experienta si certificare in piata IT.

 

 

Galerie foto