Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Brasov

Clinica De Copiatoare

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica De Copiatoare - Service Reparatii Brasov.


Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Brasov

Clinica De Copiatoare
Service copiatoare, imprimante si multifunctionale Brasov
0737.272.843

  Clinica De Copiatoare va ofera servicii specializate de intretinere, revizie, constatare defecte si reparatii pentru copiatoare laser alb/ negru si color.

   Tehnicienii nostri sunt specializati in copiatoare Konica Minolta.

  Daca detineti un copiator Konica Minolta, mai mult ca sigur stim aproape totul despre el, datorita pasiunii pe care o avem pentru astfel de aparate :)

service reparatii copiatoare imprimante brasov

 Venim in sprijinul dumneavoastra si cu urmatoarele consumabile: tonere, unitati de imagine, cilindrii, cuptoare, chip-uri pentru cartuse, developere, cartuse toner copiatoare.

Tarifele pentru reparatie difera in functie de complexitatea interventiei si sunt in general mai mari decat cele practicate in cazul contractelor de service. In cazul in care reparatia este prea complexa pentru a fi efectuata pe teren, sau spatiul este impropriu pentru asa ceva, echipamentele vor fi transportate cu acordul proprietarului la sediul nostru de service unde vor fi depanate in cel mai scurt timp posibil.

Produse si Servicii

  • reparatii copiatoare si imprimante laser alb-negru si colorservice copiatoare brasov
  • reconditionari unitati de imagine
  • reconditionari unitati cuptor
  • instalare copiatoare/imprimante
  • piese de schimb si consumabile

Galerie foto