Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Brasov

Bvservice

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bvservice - Service Reparatii Brasov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Brasov

Prin serviciile pe care le prestăm contribuim la prelungirea duratei de viată a echipamentelor dumneavoastră repararea, intretinerea si mentenanta acestora periodic. 
Asigurăm service la sediul clientului pentru toată gama de echipamente de printare/copiere cât si reîncărcări de cartuse pentru imprimante laser si cu jet de cerneală, executăm retele de calculatoare si telefonie (pentru persoane fizice si companii mici) si instalatii electrice de interior.

Produse si Servicii

Suntem o firmă cu personal special instruit să vină mereu în întâmpinarea celor mai diverse probleme cu care vă confruntati. Dorinta noastră este de a avea clienti multumiti care mai apoi să ne recomande cu încredere si să colaborăm pe termen îndelungat.

Faptul că ne facem treaba cu simţ de răspundere, profesionalism, dar şi la un preţ corect, reiese şi din garanţia de 30 de zile pe care o acordăm.

În plus, întrucât firma noastră prestează o gamă largă de servicii, aveţi posibilitatea de a vă rezolva mai multe dintre problemele d-voastră într-un singur loc, astfel încât să economisiţi atât timp preţios cât şi resurse financiare.

Serviciile prestate de firma noastră se împart în 2 domenii, şi anume:

Service IT cu următoarele servicii: Service copiatoare, multifunctionale, imprimante, faxuri, calculatoare, laptop-uri, reîncărcări de cartuşe pentru imprimante laser şi cu jet de cerneală, Reţele de calculatore şi telefonie pentru întreprinderi mici şi persoane fizice.

Instalaţii electrice de interior cu următoarele servicii: montare tablou electric, montare prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat, trasee de cablu pe suprafaţa peretelui (prin jgheaburi).

Oferim reducere de 10% la manoperă prin completare formularului de intervenţie de pe site (www.bvservice.ro/formular-interventie).

Galerie foto