Service Reparatii Centrale-Boilere Voluntari

Reparatii Centrale Termice Voluntari

Service Reparatii Centrale-Boilere Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Voluntari - Service Reparatii Voluntari.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Voluntari
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Voluntari

Compania Ideal Heating Systems SRL are o istorie de aproape 20 de ani pe piata romaneasca si are ca obiect de activitate fabricarea centralelor termice in regim de condensare. Comercializate sub numele de KESTON, acestea sunt destinate pietei romanesti si exportului in Marea Britanie.

Compania Ideal Heating Systems SRL este una dintre primele firme pe plan mondial producatoare de centrale termice functionand in regim de condensare a vaporilor de apa din gazele de ardere. Certificarea de sistem si certificarea de conformitate CE sunt acordate de GL Industrial Services Ltd., Marea Britanie.

Centralele termice, cu puteri cuprinse intre 28kW si 110kW, sunt destinate atat locuintelor individuale cat si celor multifamiliale, precum si cladirilor cu caracter administrativ, social, cultural sau industrial. Centralele termice in condensare KESTON sunt fabricate in sistem de asigurare a calitatii certificat ISO 9001:2000 si poarta marcajul european de conformitate CE.

Galerie foto