Service Reparatii Centrale-Boilere Targu Mures

Alev Interiors

Service Reparatii Centrale-Boilere Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Alev Interiors - Service Reparatii Targu Mures.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Targu Mures

ALEV INTERIORS SRL

Proiectare - Executie - Montaj Service Garantie si Post-Garantie

Instalatii Automate Detectie si Stingere Incendiu

Instalatii de incalzire, centrale termice, incalzire in pardoseala

0744.425.197

 ALEV INTERIORS SRL este o societate infiintata in anul 2014 cu scopul comercializarii materialelor si echipamentelor de incalzire, precum si instalatii de detectie si stingere incendiu. Diversificarea serviciilor a condus Ia extinderea lucrarilor de montare, intretinerea echipamentelor comercializate, toate fiind garantate de certificatele de calitate IS09001 si 9002. Asiguram furnizarea Ia adresa clientului, instalarea si punerea in functiune a echipamentelor, precum si garantia, post-garantia si mentenanta oricarui produs in parte.

montaj centrale termice

Proiectarea, verificarea si expertiza documentatiei de proiect a instalatiilor de semnalizare si avertizare de incendiu, se efectueaza de catre specialisti certificati in domeniu, care desfasoara activitati in domeniul constructiilor. Instalarea ISAI fara un proiect verificat in modul stabilit nu se admite. Efectuarea lucrarilor de instalare, punerea in functiune si intretinerea tehnica a sistemelor de semnalizare si avertizare de incendiu, este necesar, sa fie realizate numai de specialisti atestati in acest domeniu.

instalatii incendiu mures

Necesitatea utilizarii instalatiilor de protectie impotriva incendiilor (ISAI sau IASI)  se determina prin prezentul document normativ, alte acte legislativ-normative sau calcule. La determinarea a necesitatii utilizarii instalatiilor de protectie impotriva incendiilor ISAI sau IASI, se ia in considerare destinatia functionala si pericol de incendiu a incaperilor, categoria incaperilor dupa pericol de incendiu-explozie si de incendiu, sarcina de termica, capacitatea fumigena etc.

sisteme antiincendiu

  lmpreuna cu o echipa de profesionisti, va asiguram confortul termic prin montarea, punerea in functiune, intretinerea si mentenanta echipamentelor termice si de stingere incendiu. Totodata va reamintim ca suntem acreditati pentru aceste lucrari de A.G.F R , respectiv I.S C I.R.. Daca printre optiunile deja enumerate nu regasiti ceea ce aveti nevoie, va punem Ia dispozitie o gama larga de alternative, ajustate Ia nevoile dumneavoastra.

service instalatii frigorifice reghin mures

Asiguram sisteme de ventilare uzuale cu o ventilare locala, o ventilare generala sau o combinatie intre acestea.

Ventilatia locala presupune evacuarea aerului din apropierea surselor de nocivitati cu un sistem local. 

Ventilatia generala presupune asigurarea unui numar deschimburi orare in interior, pentru care folosim ventilatoare de introducere / extractie industrialepentru un raport corect intre debitul de aer introdus si cel evacuat din incinta.

Sistemele de ventilare industriala pot fl cornpletate de sisteme de tratare a aerului din exterior. Acestea pot filtra, raci, incalzi aerul exterior, existind o gama larga de echipamente.

Produse si Servicii

 Instalatii detectie si stingere incendiu
instalatii centrale termice mures

Oferim solutii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor in zonele care necesita un regim de protectie speciala. Agentii de stingere gazosi folositi de compania noastra sunt siguri pentru mediu si ofera o protectie rapida si fiabila a bunurilor materiale si a vietii oamenilor. Special adaptate la aplicatiile individuale, instalatiile de stingere pe care le comercializam si montam lupta cu incendiile fara efecte secundare si fara impact negativ asupra obiectelor protejate.

  • Instalatii de stingere a incendiilor cu apa, azot, inergen, argon, CO2, pulbere, aerosoli
  • Sistem de limitare si stingere incendiu cu sprinkler (uscat si umed)
  • Sistem de limitare si stingere incendiu pe baza de spuma
  • Sistem de limitare si stingere incendiu cu hidranti
  • Statii de pompare antiincendiu

Climatizare hale

Cosuri de fum

Confectionat, montat distribuitoare

Montaj instalatii termice, centrale termice

Incalzire in pardoseala

Montare, intretinere chillere

Panouri solare

Alte lucrari in domeniul instalatiilor frigorifice si de ventilatie

Montaj aparate de aer conditionat

Galerie foto