Service Reparatii Centrale-Boilere Medgidia

Med Stal S.R.L.

Service Reparatii Centrale-Boilere Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Med Stal S.R.L. - Service Reparatii Medgidia.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Medgidia

Med Stal SRL
Service - Montaj - Intretinere centrale termice Medgidia

Instalatii Sanitare - Instalatii Termice

Incalzire prin pardoseala

Montaj Aer Conditionat
0727.716.314 / 0788.994.140

Despre Noi

  Med Stal SRL asigura montarea centralelor termice pe gaz. Suntem autorizati ISCIR si calificati pentru a oferi servicii de executia lucrarii de montaj a centralei termice si a instalatiei.

reparatii centrale termice medgidia  Datorita pericolului de explozie, degajare de monoxid de carbon samd, instalarea centralelor termice este puternic reglementata pe plan international si local. Astfel, instalarea unei centrale de apartament se poate face doar de catre o firma acreditata ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat). Aceste firme sunt autorizate sa monteze centrala, instalatia de incalzire, radiatoarele si tevile, mai putin partea de alimentare cu gaz, al carei proiect si instalare trebuie facut de o firma autorizata ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei).

  Pentru siguranta ta este foarte important sa respecti instructiunile de utilizare puse la dispozitie de producatorul centralei termice si de firma care a efectuat lucrarile de punere in functiune. In cazul in care constati un defect va trebuie sa opresti imediat instalatia si sa contactezi un prestator autorizat ISCIR, care va si repune sistemul in functiune, odata remediata situatia.

service centrale termice medgidia

vtp centrale termice medgidiaLucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice. Curatarea filtrului presupune spalarea filtrului de impuritatile din apa, eventual schimbarea sitei si completarea cu saruri menite sa purifice apa. Caloriferele vor fi verificate sa nu curga, sa aiba turul si returul bine reglate pentru a permite o incalzire eficienta si sa fie bine aerisite. In caz contrar, exista riscul ca o parte dintre elementii caloriferului sa ramina neincalziti din cauza golurilor de aer.

Verificarea tehnica periodica a centralei termice se efectueaza la un interval de maxim 2 ani. In general se recomanda ca verificarile sa fie facute de doua ori pe an, toamna si primavara, adica inainte si dupa oprirea incalzirii prin intermediul centralei termice. Pe scurt, o verificare periodica cuprinde in primul rind masurarea emisiilor de gaze si a debitului cu ajutorul analizorului de gaze, precum si curatarea filtrului dar si aerisirea caloriferelor.

Montarea corecta a centralei termicemontaj centrale medgidia

  Pentru a monta corect o centrala termica de apartament sau nu numai, avem nevoie de urmatoarele componente denumite generic  kit accesorii montaj centrala termica.
Pe teava de intrare apa rece in centrala termica murala care va fi obligatoriu de 1/2 , se vor monta urmatoarele

 • Filtru Y ½ de impuritati avand rolul de a proteja centrala termica de eventualele  impuritati ale apei ce intra in centrala termica - se recomanda schimbarea sau curatarea lui la revizia tehnica a centralei termice
 • Filtru magnetic  anticalcar de 1/2 ce protejeaza componentele centralei termice de depunderile de calcar . atentie : nu inlocuieste o statie dedurizare sau un pachet de filtre speciale dedurizatoare atunci cand aveti o apa dura. Reduce cu maxim 2 grade germane duritatea apei.daca apa care intra in centrala termica are duritate de peste 20 de grade germane va recomandam folosirea unui sistem de filtrare corespunzator .
 • Robinet cu holender de 1/2 - 2 buc ce incadreaza cele doua filtre expuse mai sus.

Pe returul instalatie de incalzire a centralei termice se vor monta urmatoarele accesorii :

 • Filtru Y 3/4 de impuritati avand rolul de a proteja centrala termica de impritati ale apei din circuitul de incalzire sau depuneri de rugina din calorifere- se recomanda schimbarea sau curatarea lui la revizia tehnica a centralei termice
 • Robinet cu holender de 3/4 - 2 buc ce incadreaza filtrul Y 3/4 pt a putea avea acces la curatarea sau schimbarea lui intr-un mod cat mai facil

  - Pe turul instalatiei de incalzire a centralei termice se va monta un robinet cu hollender de 3/4
  - Pe circuitul de iesire apa calda menajera din centrala termica se va monta un robinet cu holender de 1/2
  - Pe teava de gaz a centralei termice se va monta regulatorul de gaz de ¾ obligatoriu cu filtru de impuritati incorporat.


  • Montarea si racordarea tevii de gaz trebuiesc realizate numai de catre un specialist autorizat.
  • Inainte de racordare curatati teava de gaz si circuitul de agent termic.
  • De asemenea, verificati inainte de punerea in functiune, din punct de vedere al etanseitatii, racordul de pe traseul de gaz.
  • Utilizati un robinet de colt pe gaz pe colt, pentru instalarea sub tencuiala.
  • Utilizati un robinet drept de trecere pe gaz pentru instalarea pe tencuiala.

  Servicii

  • Montare, instalare, reparare centrale termice pentru utilizatori casnici si industriali
  • Instalatii Solare
  • Instalatii Termice
  • Incalzire prin pardoseala
  • Montaj Aer Conditionat

  Galerie foto