Service Reparatii Centrale-Boilere Iasi

Service si Reparatii Centrale Iasi - Clima Serv Instal S.R.L.

Service Reparatii Centrale-Boilere Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service si Reparatii Centrale Iasi - Clima Serv Instal S.R.L. - Service Reparatii Iasi.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Iasi

Clima Serv Instal SRL
Bunescu Lazar Bogdan - inginer instalatii
Verificari tehnice periodice si reparatii centrale termice
0744.691.353 / 0762.120.846

 Inginer autorizat ISCIR,execut lucrari de verificari tehnice periodice, reparatii centrale termice, si aparate de aer conditionat. Intervin promt si eficient ofer factura si garantie; Garantez curatenie ,comportament civilizat,preturi de bun simt!

 Din dorinta de a va oferi servicii de inalta calitate, promptitudine si  profesionalism in anul 2012 a luat fiinta CLIMA SERV INSTAL SRL, societate ce are ca obiect de activitate servicii de intretinere si service pentru cazane si centrale termice. Conform autorizatiei ISCIR detinuta de compania noastra venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu servicii de instalare, montare, reparare si intretinere, verificari tehnice in utilizare pentru aparate consumatoare de combustibili (gaz, lichid, lemn/peleti) cu puteri de pana la 400 kW, precum si pentru cazane de apa calda cu puteri de pana la 400 kW.

 In aceeasi masura, CLIMA SERV INSTAL ofera solutii de consultanta tehnica si proiectare pentru instalatii termice, sanitare si gaz, iar prin colaboratorii nostri va oferim si serviciul de supraveghere si verificare tehnica a instalatiilor (RSVTI).

 Inginerii nostri bazandu-se pe o experienta bogata si cursuri de specialitate urmate la producatorii de echipamente si atestati de ISCIR, va stau la dispozitie pentru interventii pe toata raza judetului Iasi.

 Primele semne ca instalatia dumneavoastra de utilizare gaze naturale sau ca centrala termica nu mai functioneaza corect sunt: randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa a instalatiei, consum crescut de gaze naturale, inundatii produse de spargerea unui radiator, infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna.
 Solutia la indemana pentru a evita viitoare pagube tot mai mari: mentenanta (curatarea si intretinerea) instalatiei interioare de incalzire (centrala termica, radiatoare, tevi).

Produse si Servicii

Asiguram:

  • reparatii centrale termice;
  • revizii centrale termice;
  • spalare chimica centrala termica;
  • verificari centrale termice (tehnice periodice);
  • inlocuiri centrale termice;

Galerie foto