Service Reparatii Centrale Cluj Napoca

Total Term S.R.L.

Service Reparatii Centrale Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Total Term S.R.L. - Service Reparatii Cluj Napoca.


Descriere Service Reparatii Centrale Cluj Napoca

Total Term SRL
Service - Montaj - Punere in functiune centrale termice Cluj-Napoca
0722.178.493 / 0740.097.032

  service centrale termice cluj napocaTOTAL TERM SRL Cluj-Napoca este o companie cu capital privat infiintata in anul 2005, in Cluj-Napoca, avand ca activitate de baza serviciile de intretinere si service ale echipamentelor termice de ultima generatie si nu numai. Compania noastra dispune de mai multe autovehicule destinate serviciilor de reparare-intretinere echipamente termice asigurand o acoperire continua a  judetului Cluj.

  Compania noastra dispune de autorizatie ISCIR conform PT-A1 2002 pentru montare/instalare,punere in functiune, service si reparare,  verificari tehnice periodice. Specialistii nostrii cu o experienta in domeniu de peste 8 ani, au misiunea de a oferi servicii de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp posibil la un pret cat mai corect.

  Este foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de motare, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta, si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care ati lucrat. Noi, avem o echipa de instalatori autorizati, in ceea ce priveste montarea si intretinerea contralelor termice, si detinem certificate de interventie pentru instalatiile de gaz.

  service centrale termice cluj napocaPunerea in functiune (PIF) a unei centrale termice se realizeaza de catre ingineri autorizati ISCIR si care participa periodic la cursurile de perfectionare organizate de producator. Pentru punerea in functiune, firma noastra aplica si respecta intocmai instructiunile producatorului, prescriptiile tehnice ISCIR si normativele legale in vigoare.

  Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului.

 Instalarea unei centrale termice nu se face la intamplare, ci prin calcularea necesarului de caldura, stabilit printr-un calcul elaborat, in conformitate cu STAS 1907 (tipar de calcul). In urma calculelor, reies indici pe care un specialist in instalatii termice le va interpreta si va stabili ce metoda va aduce cele mai multe beneficii casei. Se va lua in calcul modul de evacuare a gazelor – prin tiraj fortat (prin intermediul unui ventilator amplasat in varful cosului de fum) sau prin tiraj natural (pin eliminarea gazelor rezultate in urma arderii natural, fara niciun principiu ajutator).

Produse si Servicii

Compania noastra ofera urmatoarele servicii:service centrale termice cluj napoca

  • montaj centrale termice
  • puneri in functiune centrale termice
  • autorizarea functionarii echipamentelor conform prescriptiilor ISCIR
  • verificari tehnice periodice
  • service/intretinere centrale termice
  • revizii centrale termice
  • optimizari
  • consultanta 
  • vanzari echipamente

Galerie foto