Service Reparatii Centrale-Boilere Cluj Napoca

Total Term S.R.L.

Service Reparatii Centrale-Boilere Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Total Term S.R.L. - Service Reparatii Cluj Napoca.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Cluj Napoca

TOTAL TERM SRL Cluj-Napoca este o companie cu capital privat infiintata in anul 2005, in Cluj-Napoca, avand ca activitate de baza serviciile de intretinere si service ale echipamentelor termice de ultima generatie si nu numai. Compania noastra dispune de mai multe autovehicule destinate serviciilor de reparare-intretinere echipamente termice asigurand o acoperire continua a  judetului Cluj.

Compania noastra dispune de autorizatie ISCIR conform PT-A1 2002 pentru montare/instalare,punere in functiune, service si reparare,  verificari tehnice periodice. Specialistii nostrii cu o experienta in domeniu de peste 8 ani, au misiunea de a oferi servicii de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp posibil la un pret cat mai corect.

  Este foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de motare, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta, si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care ati lucrat. Noi, avem o echipa de instalatori autorizati, in ceea ce priveste montarea si intretinerea contralelor termice, si detinem certificate de interventie pentru instalatiile de gaz.
  Instalarea unei centrale termice nu se face la intamplare, ci prin calcularea necesarului de caldura, stabilit printr-un calcul elaborat, in conformitate cu STAS 1907 (tipar de calcul). In urma calculelor, reies indici pe care un specialist in instalatii termice le va interpreta si va stabili ce metoda va aduce cele mai multe beneficii casei.
  Se va lua in calcul modul de evacuare a gazelor – prin tiraj fortat (prin intermediul unui ventilator amplasat in varful cosului de fum) sau prin tiraj natural (pin eliminarea gazelor rezultate in urma arderii natural, fara niciun principiu ajutator).

Reparatii centrale-boilere Cluj Napoca

Produse si Servicii

Compania noastra ofera urmatoarele servicii:

  • puneri in functiune
  • autorizarea functionarii echipamentelor conform prescriptiilor ISCIR
  • verificari tehnice periodice
  • service/intretinere echipamente termice
  • revizii
  • optimizari
  • consultanta 
  • vanzari echipamente

parteneri

 

Producatori cu care colaboram:

Viessmann-LogoOK

arca

Westen

baxi-logoOK

beretta2

Buderus OK

REMEHAOK

Hoval_Logo_FarbeOK

lamborghini

Motan

WEISHAUPT OK

RielloOK

sant'andreaOK

ganzOK

 

Alti parteneri:

logo_wilo

Sondex

Afriso

logoHerwiss

intelterm-logo

mi

geberit

purmo

Georg fischer

comelit

Galerie foto