Service Reparatii Centrale-Boilere Buzau

Reparatii Centrale Termice Buzau

Service Reparatii Centrale-Boilere Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Buzau - Service Reparatii Buzau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Buzau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Buzau

ALESS TERMOTEHNICA S.R.L.
Service - Montaj - Punere in functiune centrale termice Buzau
0722.842.931 / 0722.842.931

reparatii centrale termice buzauS.C. ALESS TERMOTEHNICA S.R.L. este unul din partenerii BOSCH, JUNKERS, BUDERUS pentru zona BUZAU, VRANCEA cu cele mai bune rezultate: rapiditate in onorarea interventiilor de 100% si o eficienta peste media nationala. Detine autorizatii ISCIR, PTA1-2010 PTC9-2010 PTC11-2010 RSVTI.

Echipele noastre efectueaza montaj-instalare, punere in functiune si service pentru toate tipurile de convectoare, cat si pentru centrale termice (murale si de pardoseala). Marea majoritate a serviciilor prestate constau in puneri in functiune, autorizari sau verificari tehnice periodice oferite clientilor JUNKERS ,BOSCH, BUDERUS, PROTHERM ,ATMOS, WESTEN, BAXI.

revizii centrale termice buzauRevizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului. Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate - in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestuia.

Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice.

Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Produse si Servicii

Service centrale termice JUNKERS,BOSCH,BUDERUS,PROTHERM,ATMOS,WESTEN,BAXI arzatoare CUENOD,F.B.R,CIB UNIGAS, RIELLO, ECO FLAM,aer conditionat,CHILLERE CLINT,CLIVET, generatoare aer cald,tuburi radiante.

  • Montaj centrale termice
  • Service centrale termice
  • Punere in functiune centrale termice
  • VTP / AF centrale termice

Galerie foto