Service Reparatii Centrale Brasov

SC RAI INSTAL SRL

Service Reparatii Centrale Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC RAI INSTAL SRL - Service Reparatii Brasov.


Descriere Service Reparatii Centrale Brasov

SC RAI INSTAL SRL
Vanzare - Service - Montaj - Punere in functiune Centrale Termice Brasov
0745.141.709

  service centrale termice zarnesti brasovSC Rai-Instal este o firma ce garanteaza lucrarile efectuate. Infiintata in anul 2007, cu un colectiv tanar si priceput. Atunci cand iti construiesti o casa sau cand vrei sa o renovezi, trebuie sa fii foarte atent la instalatiile electrice, termice, sanitare si cele de climatizare.

  In acest caz nu trebuie sa faci rabat la calitate, chiar daca confortul implica costuri suplimentare. Un pret mai ridicat este, de cele mai multe ori, garantia unei lucrari de calitate si de durata mare. Este foarte important ca ceea ce acum visezi sa se transpuna in realitate cu o garantie mare a lucrarii. A apela la serviciile unor specialisti este cea mai buna solutie. Impreuna cu o echipa ca a noastra, poti contribui activ la confortul casei si familiei tale.

  In alegerea solutiei pentru incalzirea locuintei (apartament, casa sau vila) ne dorim o instalatie moderna, eleganta, care sa ne ofere caldura pe termen lung cu cheltuieli cat mai reduse. Pentru aceasta suntem dispusi sa investim bani in centrale performante si sisteme care sa ne garanteze confortul pe care ni l-am dorit.

  Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

 Primele semne ca instalatia dumneavoastra de utilizare gaze naturale sau ca centrala termica nu mai functioneaza corect sunt: randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa a instalatiei, consum crescut de gaze naturale, inundatii produse de spargerea unui radiator, infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna.

  Multi cred ca dupa punerea in functiune a instalatiei nu mai e nimic de facut in afara de verificarile tehnice periodice a centralelor, care sunt obligatorii la intervale de 2 ani. Ce nu stim, este faptul ca pe parcursul anilor, din diverse motive apar fenomene de coroziune care pot afecta buna functionare a intregului sistem (randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa, consum crescut de combustibil, pagube provocate de inundatii produse de spargerea unui radiator sau chiar infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna).

Produse si Servicii

Ne ocupam de:reparatii centrale viessmann

 • servicii de instalare centrale termice, aparate de aer conditionat, panouri solare, incalzire in pardoseala;
 • servicii de reparatii in caz de necesitate;
 • servicii de renovari si imbunatariri ale instalatiilor deja existente
 • Comercializare centrale termice VIESSMANN
 • Montaj centrale termice
 • Punere in functiune centrale termice
 • Verificare Tehnica Periodica

Produse:

 • Centrale pe combustibil lichid
 • Centrale termice pe gaz
 • Centrale termice pe lemne
 • Centrale termice pe peleti

parteneri

service centrale viessmann

Galerie foto