Service Reparatii Centrale-Boilere Brasov

SC RAI INSTAL SRL

Service Reparatii Centrale-Boilere Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC RAI INSTAL SRL - Service Reparatii Brasov.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Brasov

  SC Rai-Instal este o firma ce garanteaza lucrarile efectuate. Infiintata in anul 2007, cu un colectiv tanar si priceput.
  Atunci cand iti construiesti o casa sau cand vrei sa o renovezi, trebuie sa fii foarte atent la instalatiile electrice, termice, sanitare si cele de climatizare.
  In acest caz nu trebuie sa faci rabat la calitate, chiar daca confortul implica costuri suplimentare. Un pret mai ridicat este, de cele mai multe ori, garantia unei lucrari de calitate si de durata mare. Este foarte important ca ceea ce acum visezi sa se transpuna in realitate cu o garantie mare a lucrarii.
  A apela la serviciile unor specialisti este cea mai buna solutie. Impreuna cu o echipa ca a noastra, poti contribui activ la confortul casei si familiei tale.
  In alegerea solutiei pentru incalzirea locuintei (apartament, casa sau vila) ne dorim o instalatie moderna, eleganta, care sa ne ofere caldura pe termen lung cu cheltuieli cat mai reduse. Pentru aceasta suntem dispusi sa investim bani in centrale performante si sisteme care sa ne garanteze confortul pe care ni l-am dorit.
  Daca durata medie de viata a unei centrale termice este de aproximativ 8-12 ani, restul instalatiei termice poate sa functioneze 20-30 de ani daca este bine intretinuta.
  Multi cred ca dupa punerea in functiune a instalatiei nu mai e nimic de facut in afara de verificarile tehnice periodice a centralelor, care sunt obligatorii la intervale de 2 ani. Ce nu stim, este faptul ca pe parcursul anilor, din diverse motive apar fenomene de coroziune care pot afecta buna functionare a intregului sistem (randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa, consum crescut de combustibil, pagube provocate de inundatii produse de spargerea unui radiator sau chiar infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna).

Produse si Servicii

Ne ocupam de:

  • servicii de instalare centrale termice, aparate de aer conditionat, panouri solare, incalzire in pardoseala;
  • servicii de reparatii in caz de necesitate;
  • servicii de renovari si imbunatariri ale instalatiilor deja existente.

Suntem parteneri Viessmann, acest lucru aducand un plus de garantie prin calitatea materialelor folosite.

Galerie foto