Service Reparatii Centrale-Boilere Botosani

El-San-Termo Srl

Service Reparatii Centrale-Boilere Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre El-San-Termo Srl - Service Reparatii Botosani.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Botosani

  Instalarea centralelor termice poate aduce o economie de pana la 20% din valoarea facturii lunare daca se tine cont de cateva aspecte importante in achizitionarea centralei termice potrivite fiecarui apartament.
  El-San-Termo este partenerul dumneavoastra in alegerea centralei termice potrivite, oferind intr-o prima instanta clientilor sai consultanta. Consilierea clientilor si punerea intrebarilor corecte pentru a lua in calcul toate aspectele inainte de achizitionarea centralei termice sunt extrem de importante pentru echipa El-San-Termo, intrucat randamentul si eficienta incalzirii depind de modelul de centrala termica folosita, de suprafata ce urmeaza a fi incalzita, de dimensionarea corecta a tevilor si nu in ultimul rand de folosirea robinetilor si fitingurilor la dimensiuni corecte.
  Colaboram cu furnizorii cei mai bine cotati pe piata: LAING, MOTAN, JUNKERS, IMMERGAS, VIESSMANN, RBM, ELDOM INVEST, DAKON, TERMOMAX, FOLEX, LAMBORGHINI.
  Comercializam toate tipurile de centrale termice si instalatii electrice, sanitare, termice. Folosim instalatii hidrotermice si componente de cea mai buna calitate: robinete, aerisitoare, aparate de control si masura, filtre, sisteme de incalzire pe gaz, curent electric, combustibil lichid si solid, vane, racorduri, legaturi, sisteme de montaj.
  Atunci cand clientul nu isi permite o investitie majora intr-o centrala pe gaz, insa doreste sa beneficieze de propriul sistem de incalzire pentru apa, solutia unui boiler electric sau pe gaz se presupune a fi una dintre cele mai avantajoase optiuni. Acestea sunt apreciate pentru ca dau un randament bun la incalzire, mai ales pentru utilizatori cu necesitati restranse de apa calda si sunt indeajuns de accesibile ca pret de cumparare. Singurul inconvenient este dat de faptul ca sunt capabile sa ofere numai o anumita cantitate de apa calda deodata.
  Operatiunea de instalare a boilerelor trebuie executata conform reglementarilor in vigoare, numai de catre personal autorizat, din acest punct de vedere El-San-Termo vine in ajutorul clientilor. Pentru o buna functionare a centralei termice va recomandam:

 • Montarea obligatorie a unui filtru magnetic.
 • Curatarea sau inlocuirea filtrelor Y.
 • Verificare / inlocuirea robinetilor colmatati.

Produse si Servicii

 • Comercializam toate tipurile de centrale termice si instalatii electrice, sanitare, termice.
 • Folosim instalatii hidrotermice si componente de cea mai buna calitate:
 • robinete
 • aerisitoare
 • aparate de control si masura
 • filtre, sisteme de incalzire pe gaz
 • curent electric, combustibil lichid si solid
 • vane, racorduri, legaturi, sisteme de montaj

Galerie foto