Service Reparatii Centrale-Boilere Alba Iulia

EPINVEST S.R.L.

Service Reparatii Centrale-Boilere Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre EPINVEST S.R.L. - Service Reparatii Alba Iulia.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Alba Iulia

Epinvest SRL
Service Centrale Termice | Service scule si utilaje | Piese de schimb scule electrice | Piese de schimb motoare
0744.576.094 / 0258.835.474

  service centrale termice alba iuliaEpinvest SRL este o companie infiintata in anul 1994 la Cluj si este unul dintre principalii importatori si distribuitori de scule electrice, utilaje pentru constructii, sisteme si echipamente pentru incalzire centrala si apa calda menajera, cat si un centru de inchirieri si service foarte bine dotat cu aparatura performanta si cu personal calificat.

  Este foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de motare, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta, si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care ati lucrat.

  service centrale termice alba iuliaRevizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului. Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate - in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestuia.

  Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

 

Produse si Servicii

Punere in functiune

  • punerea in functiune a echipamentelor de incalzire si preparare apa calda menajera marca Bosch, Buderus, Viessmann, Motan este gratuita , atata timp cat exista un certificat de garantie si data vanzarii catre clientul final nu este mai veche decat termenul de garantie acordat de producator.
  • punerea in functiune este gratuita indiferent de la ce firma din tara a fost achizitionat produsul respectiv si indeplineste conditiile mai sus amintite

Reparatii echipamente termice

  • reparatii in garantie si postgarantie pentru
  • echipamente de incalzire si preparare apa calda menajera marca Bosch, Buderus, Viessmann, Ferroli, Motan, Ariston, Protherm si Lamborghini

Revizie si eliberarea autorizatiei de functionare pt. toate centralele termice indiferent de marca lor
- Activitatea de reparatii consta in programarea clientilor in vederea stabilirii defectiunilor, anuntarea clientilor asupra costurilor reparatiei si efectuarea reparatiei (daca este cazul) sau indrumarea spre achizitionarea unui aparat nou. se asigura o garantie de 12 luni pentru piesele inlocuite in garantie sau contracost de catre tehnicienii nostri de service si 3 luni pentru manopera.

  • Asiguram service non stop (sambata, duminica, sarbatori legale de iarna) in perioada 15 octombrie - 15 aprilie
  • Deplasarea la clienti in localitate este gratuita

service centrale termice alba iulia

Galerie foto