Service Reparatii Centrale-Boilere Alba Iulia

SC SIPATUB SA

Service Reparatii Centrale-Boilere Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC SIPATUB SA - Service Reparatii Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Alba Iulia

SC SIPATUB SA Alba Iulia a fost infiinţată in luna noiembrie a anului 2002,ca şi societate cu răspundere limitată.A urmat o perioadă de circa 10 luni în care au fost obţinute autorizaţiile necesare susţinerii activitaţilor de bază ale societaţii şi anume proiectare şi execuţie de reţele de distribuţie şi instalaţii de utilizare gaze naturale.

Începând din acest moment, societatea cunoaşte o dezvoltare continuă şi constantă.Urmează obţinerea autorizaţiilor I.S.C.I.R. conform P.T.- A1.Societatea proiectează şi execută un număr mare de lucrări  de instalaţii de gaz, termice şi sanitare.Datorită experienţei individuale a celor care compuneau colectivul  SIPATUB, în curând, societatea este contactată de reprezentanţii  PETROM SA  suc. Alba Iulia în vederea prezentării de oferte de preţ pentru execuţia unor lucrări.SIPATUB a fost selecţionată în mai multe rânduri pentru execuţia unor lucrări pentru PETROM SA pe teritoriul judeţului Alba, atât în depozitele din Alba Iulia şi Sebeş, cât şi în staţii.

În anul 2004 PETROMSERVICE SA Bucureşti devine contractor pentru lucrări de mentenanţă la PETROM SA. Întrucât  SIPATUB avea deja executate mai multe lucrări pe teritoriul judeţului Alba, societatea este contactată de către reprezentanţii PETROMSERVICE  Sucursala Vest Arad, în vederea unei colaborări ulterioare.În urma negocierilor, în aprilie 2004 s-a încheiet un contract de subantrepriză între cele două societăţi, contract care s-a derulat până în anul 2006.În perioada contractului cu PETROMSERVICE SA, SIPATUB execută lucrări diverse în cadrul PETROM,  având o perioadă şi lucrări de tip abonament la staţii in judeţele Alba, Cluj şi Mureş pentru unele grupe de instalaţii şi lucrări de reparaţii şi investiţii în depozitele din judeţele amintite.După anul 2006, SIPATUB lucrează sub un contract direct cu PETROM SA până in luna decembrie 2007,şi subantreprenor ACIS PETROLSERVICE pentru patru judeţe la staţii de distributie.În toată această perioadă,SIPATUB derulează lucrări şi în afara contractelor care vizează PETROM,şi anume lucrări de instalare conducte de distribuţie gaze naturale,lucrări de instalaţii termice şi sanitare. În noiembrie 2006, SIPATUB îşi măreşte capitalul social şi îşi schimbă forma de organizare în societate pe acţiuni,cu şase acţionari de cetăţenie română. La sfârşitul anului 2007, SIPATUB înfiinţează şi departamentul” Construcţii”,ca urmare firească a dorinţei de dezvoltare şi diversificare a activităţii societăţii.

Galerie foto