Service Reparatii Case-marcat Sibiu

DAS Plus SRL

Service Reparatii Case-marcat Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DAS Plus SRL - Service Reparatii Sibiu.


Descriere Service Reparatii Case-marcat Sibiu

DAS Plus
Case de marcat | Cantare electronice | Sisteme POS | Imprimante fiscale
0752.345.519 / 0726.376.457

service case de marcat siibuFirma Das Plus S.R.L. comercializeaza o gama larga de case de marcat fiscale, cantare electronice, imprimante fiscale, role de hartie termica, sisteme POS.

Serviciile oferite de echipa tanara, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta firma Das Plus S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Distribuitor de tehnologii de ultima generatie, DAS Plus ofera cele mai performante sisteme profesionale, adaptate cerintelor de dezvoltare ale companiilor moderne. O preocupare constanta a noastra este imbunatatirea calitatii prin cresterea flexibilitatii in elaborarea de solutii, conform celor mai recente tehnologii existente pe piata, si prin permanenta dezvoltare a resurselor umane, precum si a echipamentelor tehnice. Activitatea noastra este una orientata pe client, bazata pe profesionalism si competenta! Va invitam sa deveniti partenerii nostri si veti scapa de toate problemele pe care le aveti cu tehnica de calcul din dotare. Alaturi de noi veti cunoaste succesul fara batai de cap.
 
DAS PLUS va ajuta sa alegeti tehnologia corespunzatoare nevoilor si o pune in practica, creand un avantaj in fata competitorilor Dvs. Firma DAS PLUS este specializata in urmatoarele domenii: Retele de calculatoare, retele telefonice, retele voce-date (cu avizul Ministerului Comunicatiilor) Instalarea de centrale telefonice PABX, echipament telefonic, telefoane, telefaxuri Solutii complete supermarket (case de marcat, calculatoare, scannere, soft de vanzari Service pentru echipamente de birotica (copiatoare, imprimante, plottere, scannere) echipamente de Telefonie - sisteme analogice - sisteme digitale - sisteme hibride - telefoane analogice - telefoane DECT Calculatoare si componente - sisteme desktop: Gaming sau Office.

Produse si Servicii

Comercializare case de marcat fiscale, cantare electronice, imprimante fiscale, role de hartie termica, sisteme POS.

Galerie foto