Service Reparatii Case-marcat Sibiu

DAS Plus SRL

Service Reparatii Case-marcat Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DAS Plus SRL - Service Reparatii Sibiu.


Descriere Service Reparatii Case-marcat Sibiu

Compania DAS Plus S.R.L. comercializeaza o gama larga de case de marcat fiscale, cantare electronice, calculatoare, imprimante, monitoare, sisteme de alarmare, sisteme de supraveghere video, camere video, aparate foto digitale, telefoane, centrale telefonice si montaj centrale telefonice dealer panasonic

Distribuitor de tehnologii de ultima generatie, DAS Plus ofera cele mai performante sisteme profesionale, adaptate cerintelor de dezvoltare ale companiilor moderne. O preocupare constanta a noastra este imbunatatirea calitatii prin cresterea flexibilitatii in elaborarea de solutii, conform celor mai recente tehnologii existente pe piata, si prin permanenta dezvoltare a resurselor umane, precum si a echipamentelor tehnice. Activitatea noastra este una orientata pe client, bazata pe profesionalism si competenta! Va invitam sa deveniti partenerii nostri si veti scapa de toate problemele pe care le aveti cu tehnica de calcul din dotare. Alaturi de noi veti cunoaste succesul fara batai de cap.
DAS PLUS este o firma cu capital privat, infiintata in anul 1991. Suntem o echipa dinamica, cu experimenta in activitatile desfasurate. In timp s-a creat o legatura stransa intre companie si peste 20 de importatori directi de tehnica de calcul DAS PLUS ofera solutii practice in pentru servicii de retelistica, telefonie, echipamente de birotica, sisteme de supraveghere, echipamente si sisteme de climatizare.
DAS PLUS va ajuta sa alegeti tehnologia corespunzatoare nevoilor si o pune in practica, creand un avantaj in fata competitorilor Dvs. Firma DAS PLUS este specializata in urmatoarele domenii: Retele de calculatoare, retele telefonice, retele voce-date (cu avizul Ministerului Comunicatiilor) Instalarea de centrale telefonice PABX, echipament telefonic, telefoane, telefaxuri Solutii complete supermarket (case de marcat, calculatoare, scannere, soft de vanzari Service pentru echipamente de birotica (copiatoare, imprimante, plottere, scannere) Echipamente de alarma, antiefractie, antiincediu cu autorizatia legala nr. 1168/T/2007 Supravegheri video Echipamente si sisteme de ventilatie si climatizare Telefonie - sisteme analogice - sisteme digitale - sisteme hibride - telefoane analogice - telefoane DECT Calculatoare si componente - sisteme desktop: Gaming sau Office

Produse si Servicii

 • centrale telefonice
 • interfoane
 • alarma antiefractie
 • alarma antiincendiu
 • retele calculatoare
 • supraveghere video
 • control acces
 • ventilatie
 • aer conditionat
 • case de marcat
 • sisteme de vanzari

Galerie foto