Service Reparatii Case-marcat Pitesti

Service Case Marcat Pitesti

Service Reparatii Case-marcat Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Case Marcat Pitesti - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Pitesti

Deck BIROTICA GROUP a fost infiintata in anul 1998 si are sediul social in Pitesti, strada Egalitatii, nr. 24, judetul Arges. Conceptul de afacere consta in satisfacerea cerintelor tuturor participantilor la activitatea economica: clienti, furnizori, angajati, dar si a comunitatii in care lucram.

Activitati principale:
- vanzari si service case de marcat si echipamente comerciale;
- Centru de copiere (in Complexul Mobilux, Piata Vasile Milea).

Pozitia pe piata caselor de marcat:
Suntem lideri de piata pe segmentul caselor de marcat (peste 6000 de case de marcat vandute dupa 1999, adica aproximativ 65% din totalul vanzarilor din judetul Arges). 

Punctul forte al firmei: activitatea de asistenta tehnica pentru casele de marcat. Departamentul de service format din 9 tehnicieni asigura asistenta pentru 1600 de clienti din judetul Arges si imprejurimi. 

Agent al schimbarii. Stim ca in viitorul foarte apropiat vor supravietui numai magazinele prietenoase cu clientii si eficient administrate. Solutiile informatice pentru gestiune promovate de noi sprijina ambele cerinte de mai sus. Acordam magazinelor de toate genurile si dimensiunile consultanta si sprijin in:
- alegerea solutiei convenabile; 
- dotarea cu echipamente (case de marcat, cititoare de coduri de bare, cantare electronice, monitoare touch screen, imprimante specializate etc.) si soft de gestiune si contabilitate; 
- asistenta tehnica in functionarea echipamentelor.

Implicatii in viata comunitatii. Deck BIROTICA GROUP este:
- membru fondator al Patronatului IMM din Pitesti; 
- initiator si membru fondator al Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania;
- partener AIESEC Pitesti.

                               

Galerie foto