Service Reparatii Case-marcat Piatra Neamt

Fiscal Service SRL

Service Reparatii Case-marcat Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fiscal Service SRL - Service Reparatii Piatra Neamt.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Piatra Neamt

SC FISCAL SERVICE SRL si-a inceput activitatea in anul 2004 prin distributia de case de marcat fiscale si cantare electronice, activitate care alaturi de service-ul pentru intretinerea acestor echipamente a constituit principalul obiect de activitate al firmei.Avand o experienta foarte bogata prin comercializarea si servisarea a peste 4000 de echipamente electronice, firma noastra si-a crescut tehnicienii pentru service pe care i-a invatat sa respecte clientul servindu-l corect si cu o promptitudine maxima. Am distribuit case de marcat ( AMEF ) si cantare electronice importate de distribuitori autorizati din Bucuresti: DANUBIUS EXIM , GIP TRONIC, REL COMPUTER, SC PARTNER CORPORATION, SC SWS INTERNATIONAL, SELIROM, , VALMED, DECIMA INVEST , MICROSIF si din Cluj respectiv cu ALT CASH IMPEX .

AMEF distribuite de SC FISCAL SERVICE SRL echipeaza magazine, farmacii, restaurante, hoteluri, benzinarii s.a., lucrand independent sau cuplate la programe de gestiune. Dispunem de o baza aproape completa de piese de schimb si deconsumabile astfel ca timpul de finalizare a interventiilor este cel mai scurt posibil, mult sub cel stipulat in contractele de service incheiate cu utilizatorii de AMEF.

 

O alta ramura a activitatii societatii SC FISCAL SERVICE SRL o reprezinta gama completa de stampile de inalta calitate marca COLOP, fabricate in Austria. Linia de stampile COLOP corespunde oricarei arii de activitate: de la birouri, cabinete medicale si companii mici, pana la banci si companii multinationale.In paralel, societatea noastra comercializeaza o gama larga de echipamente de lucru, protectia muncii si P.S.I.. Produsele provin din Comunitatea Europeana avand marcaj CE si producatorii lor sunt Certificati cu un sistem de management al Asigurarii Calitatii conform standardului ISO 9001:2001. De asemenea avem contract de reprezentare pentru jud. Neamt cuINCDPM- Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Muncii “ALEXANDRU DARABONT ” si Revista Obiectic din Bucuresti pentru distributia legislatiei cu privire la sanatate si securitate in munca.

Cu experienta a peste 7 ani de activitate si cu grija permanenta pentru exigentele clientilor, ramanem fideli unor principii bazate pe profesionalism, incredere si succes reciproc.

 

 

Galerie foto