Service Reparatii Case-marcat Iasi

Reparatii Case Marcat Iasi - INITA 1996 SRL

Service Reparatii Case-marcat Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Case Marcat Iasi - INITA 1996 SRL - Service Reparatii Iasi.


Descriere Service Reparatii Case-marcat Iasi

INITA 1996 SRL
Instalare - Service - Intretinere CASE DE MARCAT | CANTARE ELECTRONICE

0232 241 040 / 0332 402 113

case marcat cantare electronice constanta

Firma INITA din IASI, a inceput activitatea in domeniul caselor de marcat, in anul 1996. Oferim produse si servicii de calitate sub marcile INITA si INITA SERVICE doar in locatia noastra STR. MITROPOLIT VARLAAM NR.11 (langa KAUFLAND Nicolina) si STR. STRAPUNGERE SILVESTRU NR.7 (vis-a-vis de VAMA VECHE spre CANTA)

Anul acesta implinim 23 ani de cand suntem la dispozitia dumneavoastra cu modele din ce in ce mai variate si mai performante de case de marcat fiscalecantare electronicemasini de numarat bani,taximetre fiscale, etc.

case marcat constanta

INITA si INITA SERVICE - doua marci ce inseamna calitate la preturi accesibile - le gasiti in STR. MITROPOLIT VARLAAM NR.11 (langa KAUFLAND Nicolina) SI LA NOUL PUNCT DE LUCRU: STR. STRAPUNGERE SILVESTRU NR.7 (vis-a-vis de VAMA VECHE spre CANTA).

Va punem la dispozitie, de la modele simple pentru magazine mici, pana la sisteme integrate cu gestiune computerizata pentru supermerket-uribenzinariifarmaciihoteluri-restaurante. Intreaga noastra experienta va sta la dispozitie pentru a va ajuta in exploatarea cu succes a acestor echipamente.

service consultanta case marcat constanta

Departamentul de vanzari ofera celor interesati informatii detaliate si documentate in legatura cu echipamentele pe care vi le punem la dispozitie, iar echipa de service rezolva prompt si cu profesionalism orice problema legata de exploatare. Cel mai bine despre noi pot vorbi cei peste 10.000 de clienti multumiti de produsele si serviciile pe care le oferim.

case marcat constanta

Va asteptam la noi, doar aici veti putea gasi cele mai noi si performante produse, oferite de un personal bine instruit si amabil. Departamentul de service, va ofera prin tehnicienii sai cele mai noi si complete informatii despre case de marcat fiscale, programe de gestiune pentru magazine si retele de magazine. De asemenea puteti fi siguri ca orice problema tehnica legata de functionarea sistemului fiscal va fi rezolvata in cel mai scurt timp. Cu noi sunteti siguri ca magazinul dv. va functiona la capacitatea maxima si nu veti lua amenzi pentru nerespectarea legislatiei in vigoare.

Credeti ca daca avem cele mai mici preturi de pe piata, va oferim produse si servicii de slaba calitate? Ei bine, noi infirmam categoric aceasta regula. 
VENITI, VEDETI SI… VA CONVINGEM !!!

PROGRAM DE FUNCTIONARE
LUNI-VINERI: 08:00 - 17:00
SAMBATA: 09:00 - 13:00
DUMINICA: INCHIS

Produse si Servicii

Service şi asistenţă tehnică

  • Instalare, fiscalizare case de marcat;
  • Programarea articolelor (PLU-rilor) în casele de marcat;
  • Instruirea vânzătorilor; 
  • Întreţinere case de marcat, imprimante fiscale, cântare electronice, tehnică de calcul;
  • Reparaţii case de marcat, imprimante fiscale, cântare electronice, tehnică de calcul garanţie şi postgaranţie;
  • Service şi asistenţă tehnică pentru sistemele fiscale integrate (magazine, restaurant, hotel, farmacii, benzinării); 
  • Suport tehnic prin telefon.

Oferte speciale

reduceri casa marca constanta

Galerie foto