Service Reparatii Case-marcat Bistrita

SISTLOIAL SERVICE S.R.L.

Service Reparatii Case-marcat Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SISTLOIAL SERVICE S.R.L. - Service Reparatii Bistrita.


Descriere Service Reparatii Case-marcat Bistrita

SISTLOIAL SERVICE S.R.L.
Distributie | Service case de marcat | Cantare electronice Bistrita
0722.310.750 / 0756.611.676

service case de marcat bistritaSISTLOIAL SERVICE S.R.L. comercializeaza aparate electronice de marcat fiscale, case de marcat, cantare electronice, consumabile, service in garantie si postgarantie, instruire si fiscalizare. Toate case de marcat sunt dotate minim cu o interfata de conectare la PC, unele modele au interfete suplimentare RS232 sau mini-USB pentru conectarea la diverse echipamente (cantare electronice, cititoare cod bare, afisaj extern, etc).

Asiguram service pentru toate tipurile de echipamente comercializate in baza unui contract de service, contract de asistenta tehnica sau pe baza de comanda la solicitarea clientilor nostri.

Atunci cand vrei sa cumperi o casa de marcat, este bine sa ceri sfatul unui specialist. Poti apela la o firma care se ocupa cu comercializarea aparaturii fiscale (case de marcat, cantare electronice, programe de gestiune, etc) care te va indruma in functie de necesitatile tale. Dupa ce ai achizitionat o casa de marcat, trebuie sa o fiscalizezi, iar pentru asta mai intai trebuie sa intocmesti un dosar pe care apoi il depui la directia generala a finantelor publice; acestia iti vor emite o serie fiscala iar apoi, pe baza acestei serii fiscale, firma care iti asigura instalarea si configurarea casei de marcat o va programa folosind datele firmei.

Solutiile fiscale hardware si software oferite de compania noastra se pot integra in: magazine, restaurante, hotel, pensiune, depozite, centre logistice, productie si orice alta activitate care necesita folosirea unui echipament fiscal. Suntem o echipa de profesionisti al carei principal scop este acela de a oferi servicii complete companiilor, de la vanzare la consultanta dar si asigurarea de contracte de service.

Produse si Servicii

  • aparate electronice de marcat fiscale
  • case de marcat
  • cantare electronice
  • consumabile
  • service in garantie si postgarantie
  • instruire si fiscalizare

Intocmirea dosarului pentru obtinerea seriei fiscale:


- Fiscalizarea casei de marcat la punctul de lucru ales de client sau la sediul nostru:
- Instruirea si introducerea initiala a tuturor articolelor in casa de marcat.

Galerie foto