Service Reparatii Cantare-Balante Constanta

Metrosenzor

Service Reparatii Cantare-Balante Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Metrosenzor - Service Reparatii Constanta.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Cantare-Balante Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Constanta

  S.C. METROSENZOR S.R.L. este o companie avand ca domeniu principal de activitate verificarile metrologice periodice si dupa reparatii. Dispunem de personal calificat si cu experienta in domeniu, asiguram servicii complete pentru sisteme de cantarire si analiza de laborator, diagnoza/constatare defectiuni si reparatii, calibrari, montare de noi sisteme. Societatea noastra asigura un cadru specializat privind service-ul aparatelor de cantarit de orice gen. Putem furniza piese de schimb pentru orice tip de aparat de cantarit si suntem disponibili in cazul urgentelor, oriunde in tara.
  Laboratorul nostru de metrologie este dotat cu etaloane si echipamente care pot satisface orice necesitate in ceea ce priveste verificarea metrologica sau etalonarea mijloacelor de masurare si eliberarea buletinului de verificare metrologica, respectiv a certificatului de etalonare.
  Activitatea de reparatii a aparatelor de cantarit este avizata de Biroul Roman de Metrologie.
  Oferim consultanta de specialitate pentru functionarea optima a sistemelor de cantarire.
  Garantam interventia rapida oriunde in tara, pentru reparatia sistemelor de cantarit.
  Garantam reparatii rapide prin contracte de service si putem furniza piese de schimb pentru orice tip de aparat de cantarit.
  Call Center 24/7 pentru acordarea asistentei tehnice si preluarea solicitarilor privind avariile, reparatiile si inlocuirea pieselor.

Produse si Servicii

  • Efectuam verificari metrologice periodice si dupa reparatii pentru aparate de cantarit cu functionare neautomata si automata (cantare auto si cantare feroviare), umidimetre, granomate, balante hectolitrice, balante de precizie ridicata.
  • Cantare rutiere
  • Cantare feroviare
  • Umidimetre
  • Granomate/Granolysere
  • Balante hectolitrice
  • Balante de precizie ridicata
  • Dozatoare gravimetrice (cantare statii de betoane si asfalt)

Galerie foto