Service Reparatii Camioane Oradea

Service camioane Oradea

Service Reparatii Camioane Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service camioane Oradea - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Camioane Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Camioane Oradea

  Nimic nu e mai deranjant decat sa trebuiasca sa va ocupati de probleme minore legate de camionul dumneavoastra, acele mici hibe pe care nu le puteti deslusi imediat si care va pot rapi timp pretios.
Service H.Essers este acreditata si complet echipata pentru a va ajuta ori de cate ori va aflati in dificultate.
  Avem tehnicieni bine pregatiti pentru a face fata problemelor aparute la camioane frigorifice si camioane cu rampa de incarcare, semi-remorci, dube blindate si stivuitoare mobile.
  De asemenea, va putem oferi servicii complete de depanare. Suntem acreditati de Serviciul European Integrat pentru Anvelope (EBTS) pentru depanari, servicii tehnice de reparatii si remorci TIP si, mai mult decat atat, suntem disponibili si in weekend. Totodata, efectuam reparatii de vehicule dupa accidente.
  In toate centrele va garantam ca veti beneficia de servicii excelente oferite de personalul nostru foarte bine instruit. De asemenea, suntem certificati ISO 9001.
  In afara de service si servicii de depanare, efectuam teste pentru vehicule.
  Testarea de vehicule cu o greutate de peste 3,5 tone (inclusiv autobuze, autocamioane pentru colectarea gunoiului menajer etc.)
  APK (testare periodica pentru autovehicule), testare ADR, testarea vehiculelor noi (prima utilizare), testare anuala, retestare

Produse si Servicii

Oferim urmatoarele servicii pentru camioane:

  • Reparatii si intretinere (inclusiv pentru platforme, prelate etc.)
  • Frane si testarea franelor
  • Anvelope si verificarea anvelopelor
  • Ajustarea farurilor
  • Repararea si incarcarea sistemului de climatizare
  • Repararea sistemului de incalzire pe timp de noapte
  • Inlocuirea parbrizului

Galerie foto