Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Arad

PFA Burlan Mihael Claudiu

Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PFA Burlan Mihael Claudiu - Service Reparatii Arad.


Descriere Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Arad

Ceasornicar Arad
PFA Burlan Mihael Claudiu
0722.449.292

!!! Oferim doar Service Ceasuri - FARA BIJUTERII

Claudiu M. Burlan ma numesc, am 55 de ani si locuiesc in Arad, Romania. Sunt a treia generatie intr-o familie de ceasornicari, atat bunicul cat si tatal meu fiind ceasornicari. Crescand intre ceasuri, si cu ceasuri, nu cred ca puteam alege alta meserie decat cea de ceasornicar, care combinata cu hobby-ul meu – electronica – au creat, cred eu, o combinatie buna, drept pentru care am urmat cursurile “Liceului de Mecanica Fina” din Arad, facand practrica la Intreprinderea de Ceasuri “Victoria” Arad, dupa care am lucrat pe vremea comunismului, intr-o Intreprindere de mecanica fina, inclusiv in domeniul militar, reparand in acelasi timp ceasuri pentru colegii mei.
Imediat dupa revolutie, in 1991, mi-am deschis propriul atelier de ceasornicarie unde lucrez si in prezent.

reparatii ceasuri arad


ceasornicar_aradAm incercat in timp, si am reusit, sa achizitionez scule si unelte si sa diversific cat mai mult serviciile oferite. Totodata perfectionarea continua a fost un deziderat, astfel ca in anul 2003 am avut privilegiul de a participa la doua cursuri, unul pentru ceasurile cu quartz si unul pentru ceasurile cronograf mecanice si quartz, in Elvetia. In acelasi spirit al perfectionarii, in anul 2004 am devenit Student al Colegiului “British Horological Institute”, unul dintre cele mai prestigioase Colegii de specialitate din lume.Dupa trei ani am absolvit Colegiul,cu o diploma in Reparatia,Conservarea si Reconditionarea ceasurilor. In anul 2008,dupa o evaluarede trei zile in care un delegat al BHI,Mr.Geoff Armitage, a stat in permanenta cu mine la atelier, am primit cel mai inalt grad din cadrul BHI,si anume Fellow of BHI,pe scurt FBHI. In timp mi-am creat o clientela stabila, la serviciile mele apeland atat clienti din tara cat si din afara tarii, posesori si colectionari de ceasuri, cat si dealeri de ceasuri.

 

Produse si Servicii

Prin intermediul acestei pagini web incerc ca, pe langa serviciile de reparatii ceasuri, sa va usurez drumul spre achizitionarea unui ceas, pastrarea si folosirea lui in condtii cat mai corecte, pentru a va bucura de alegerea dumneavoastra cat mai mult timp.

Nu am sa va spun aici cat de bun sunt sau ce inseamna serviciile de ceasornicarie. Acestea sunt cunoscute de toata lumea – Reclama – sufletul comertului.
Am sa va spun doar, ca in materie de ceasuri incerc sa acopar toata gama de ceasuri existente: de la ceasuri de mana la pendule, de la ceasuri moderne la ceasuri de colectie, de la ceasuri cu quartz la ceasuri mecanice-automatice complicate. Inclusiv slefuiri de carcase, aurire, argintare, rodiere prin electroplacare. Intr-un cuvant, tot ce tine de ceasuri.

Experienta a trei generatii de ceasornicari o punem la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va servicii diversificate.

Galerie foto