Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Bucuresti-Sector 4

Bici Shop

Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bici Shop - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Bucuresti-Sector 4

FII LA CURENT CU CE SE INTAMPLA IN DOMENIU 

Descopera ultimile stiri si noutati in domeniul bicicletelor navigand rubrica dedicata stirilor si noutatilor.Aici vei gasi stiri despre biciclete, piese de biciclete nou aparute sau inovatoare.Tot aici vei afla unde si cand se desfasoara competitiile nationale si internationale de biciclete.Te vom tine la curent cu toate modificarile in legislatia rutiera, proiectele sau eforturile autoritatilor pentru sustinerea ciclismului si demersurile asociatiilor si oamenilor de bine iubitori de natura, viata,un mod de trai sanatos dar mai ales de biciclete. 

2. GASESTE-TI BICICLETA POTRIVITA SAU PIESE DE BICICLETE DORITE 

Motorul de cautare de pe bicishop.ro te va duce rapid si sigur catre biciclete sau piesele dorite (foto)
Sau poti folosi comparatorul de produse (foto)
Sau foloseste-te de filtrele de sortare din categorie (foto)
Sau vezi toate produsele pe site ale producatorului dorit (foto) 

3. CITESTE SI VIZIONEAZA ONLINE SFATURILE SI INFORMATIILE DE CARE AI NEVOIE 

Asa cum stiti, bicishop.ro ofera biciclete de vanzare si piese de bicicleta dar si un atelier de reparatii biciclete.Noi intelegem faptul ca uneori poate fi dificil sau costisitor sa va deplasati fie datorita distantei, fie datorita timpului....etc. Motiv pentru care am decis sa venim in sprijinul vostru cu o serie de filme si articole care sa te ajute pe cat posibil sa-ti intretii pe cat posibil singur bicicleta iar la atelierul nostru sa apelezi doar pentru lucrari mai complexe si specializate.  

4. DESCOPERA CELE MAI BUNE OFERTE 

bicishop.ro a avut ca punct de pornire ideea ca preturile la biciclete si piesele de biciclete trebuie sa fie accesibile oferind in acelasi timp un nivel de calitate ridicat. Ne-am propus ca bicishop.ro sa ofere in mod constant piese si biciclete de vanzare la preturi de bun simt poate chiar cele mai bune de pe piata. Ofertele curente sunt aici iar detalii legate de oferte aici

 

5. INFORMEAZA-TE CUM POTI COMANDA SI PLATI PE SITE SI IN MAGAZINUL DE BICICLETE

 

In rubrica cum comand veti gasi toate detaliile pentru a va putea comanda biciclete sau piesele de biciclete dorite online sau direct in magazin. Magazinul nostru de biciclete iti ofera multiple variante de comanda, transport si plata pentru a se potrivi mai bine nevoilor si asteptarilor tale.

 

6. AFLA CUM POTI INTRA IN LEGATURA CU NOI

 

La rubrica contact vei gasi toate datele necesare pentru a intra in contact cu noi online, telefonic sau fizic in magazinul de biciclete.Tot aici vei gasi un indrumar vizual catre magazinul nostru de biciclete.

 

7. ACHIZITIONEAZA BICICLETE SI PRODUSE DE CALITATE CU GARANTIE 2 ANI

 

Absolut toate bicicletele de vanzare in acest magazin de biciclete beneficiaza de garantie 2 ani de zile garantind calitatea si fiabilitatea in timp.Pentru siguranta dumneavoastra aceste biciclete au certificat de garantie si conformitate ce respecta normele EU si internationale. La bicishop.ro nivelul calitatii si fiabilitatii bicicletelor este luat foarte in serios.Lucrurile stau destul de simplu din punctul nostru de vedere.Astfel un client ce a achizitionat o bicicleta sau mai multe piese de biciclete de o calitate inferioara va cauta ca la urmatoarea achizitie de biciclete sa se orienteze catre un nivel superior de calitate.Aici si vrem sa fim si acestia sunt clientii carora bicishop.ro le transmite ca vor gasi mereu suport si sfaturi de cea mai buna calitate.O bicicleta de un nivel calitativ inferior va aduce dupa sine probleme de garantie si remarci negative asupra producatorului si magazinului de biciclete din care a fost achizitionata.Stiati ca 92% din clientii care isi cumpara cel putin a doua bicicleta cauta un nivel calitativ superior bicicletei anterioare si ca 67% din acestia nu mai revin in magazinul de biciclete din care au cumparat ultima bicicleta sau anterioara.Asa ca luam in serios calitatea si profesionalismul si va asiguram ca nu ne dorim ca timpul nostru sa fie ocupat cu reparatii la garantie si nici sa va pierdem de clienti.

 

8. TRECE IN REVISTA TOATE AVANTAJELE TALE

 

La rubrica avantaje vei gasi enumerate toate avantajele de a fi client bicishop.ro , avantaje ce merg de la transport gratuit pana la reduceri substantiale pentru clienti fideli si multe altele.

 

9. VREI SA CONTRIBUI LA PROTEJAREA MEDIULUI?

 

Ai acum ocazia sa ni te alaturi noua.Pasiunea pentru biciclete aduce in mod natural dupa ea si pasiunea pentru natura, dorinta de miscare si aer curat.De aceea sprijinim mediul inconjurator la fel cum o poti face si tu alegand fie sa cumperi de la bicishop.ro fie sa ni te alaturi ca voluntar in aceasta actiune in care  fie plantam arbori in zona cu vegetatie deficitara sau afectata ca urmare a unor defrisari abuzive fie  colectam deseuri din diverse zone.Plantarea noilor arburi se desfasoara cu sprijinul financiar al bicishop.ro si cel al voluntarilor cu care o data pe an organizam aceasta actiune.

 

10. BICICLETA TA ARE NEVOIE DE REPARATII? AFLA TARIFELE

Galerie foto