Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Vaslui

Service Lifturi-Ascensoare Iasi - Vaslui - S.C. Servexpert S.R.L.

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Lifturi-Ascensoare Iasi - Vaslui - S.C. Servexpert S.R.L. - Service Reparatii Vaslui.


Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Vaslui

SERVEXPERT SRL
Reparatii - Montaj - Intretinere - Modernizari Ascensoare
0745.602.063 / 0754.049.378

  reparatii lifturi iasiSuntem o societate infiintata in anul 2006 cu un numar de 10 angajati si avem ca obiect principal de activitate prestati servicii de consultanta, montaj, reparatii, intretinere pentru utilaje si echipamente de ridicat si sub presiune ce cad sub incidenta ISCIR.

  Executam lucrari de service, montaj si modernizari pt toate tipurile de instalatii de ridicat. Prestam servicii de RSVTI (persoana juridica autorizata). Personalul nostru este specializat si bine instruit in activitatea de service. Sunt organizati in echipe pentru a va asigura suport calificat si specializat in service-ului de ascensoare.

  Modernizarea ascensorului reduce numarul vizitelor de intretinere si implicit al cheltuielilor de functionare pe termen lung, in acelasi timp procesul de modernizare imbunatateste aspectul de ansamblu din cladirea sau imobilul dumneavoastra. Este necesara modernizarea ascensorului in special in blocurile cu ascensoare vechi, pentru ca acestea nu mai au aceiasi siguranta pentru utilizatorii sai.

  Instalam sau imbunatatim ascensorul dumneavoastra,obiectivul nostru este de a mentine sistemul actual de functionare in conditii de siguranta si eficient pentru cat mai mult timp posibil.

  reparatii lifturi iasiUnul dintre dispozitivele de securitate cu care este dotat un ascensor este limitatorul de viteza, care in caz de accident impiedica cabina sa cada sau sa coboare prea repede. Daca viteza cabinei o depaseste pe cea normala prevazuta, se declanseaza un alt buton de securitate, care determina strangerea franelor. In timp, echipamentul a devenit computerizat, lucru care a dus la cresterea eficientei operationale a lifturilor din cladirile mari. Un asemenea echipament, care a devenit disponibil incepand cu anul 1948, a facut posibila programarea ascensorului de persoane, pentru a evita aglomerarile matinale si a dus la eliminarea nevoii unui liftier. In scurt timp, intreaga operare a unui lift a fost complet automatizata.

  Prin serviciile noastre va asiguram o folosire sigura si fiabila a ascensorului si o interventie rapida si prompta in cazul defectiunilor. Va punem la dispozitie un serviciu de dispecerat pentru interventie este deschis 24/24, iar o echipa de interventie va putea veni in timp util la dumneavoastra.

Produse si Servicii

  • servicii de montaj, intretinere, reparatii, modernizari ascensoare persoane si materiale
  • servicii de intretinere si reparatii elevatoare pt vehicule, stivuitoare, transpaleti, poduri rulante
  • montaj si reparatii instalatii interfon
  • comenzi taguri si cartele optice pt interfoane
  • verificari supape de siguranta pt instalatii sub presiune orice tip
  • servicii de RSVTI responsabil cu supravegherea și verificarea tehnica a instalatiilor din incidenta ISCIR, instruire personal deservent, consultanta.
  • instalatii electrice de iluminat cu senzori
  • verificari supape de sig

Galerie foto