Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Suceava

Reparatii Lifturi Ascensoare Suceava

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Lifturi Ascensoare Suceava - Service Reparatii Suceava.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Suceava

SC LIFT SERVICE Srl,infiintata in anul 2007 ca urmare a dorintei de afirmare ca societate Suceveana pentru prestarea serviciilor de intretinere, reparatii, modernizari, montaj ascensoare de personae si/sau material, electrice si/sau hidraulice, cu un portofoliu de peste 130 lucrari (montaje) realizate in Suceava, Botosani, Bucuresti, si peste 100 de ascensoare in intretinere, cu un personal angajat si calificat cu experienta in ascensoarele ce folosesc tehnologie de ultima generatie.

Sisteme complete de LIFTURI

LIFT SERVICE SRL ofera sisteme complete de LIFTURI atat pentru cladiri noi cat si pentru cladiri vechi, furnizand o gama completa de solutii, cu tractiune electrica sau hidraulica, de persoane si/sau materiale, cu sau fara camera masinii, Panoramice, cu structura metalica autoportanta.
Lifturile si platformele puse la dispozitie de catre compania noastra sunt fabricate in Uniunea Europeana si respecta toate standardele de calitate si siguranta precum si normele europene in vigoare fiind omologate pentru comercializarea lor pe piata din Romania.

LIFT SERVICE va pune la dispozitie o gama completa si variata de instalatii de ridicat:

  • Lifturi electrice de persoane si/sau materiale cu/fara camera de masini (MRL).
  • Lifturi hidraulice de persoane si/sau materiale.
  • Lifturi mici de materiale tip montcharge (pentru restaurante, cantine, laboratoare, etc.).
  • Platforme pentru materiale si pentru persoane cu dizabilitati locomotorii.
  • Componente pentru modernizari si reparatii lifturi

Personalul tehnic de specialitate va sta la dispozitie pentru orice informatie sau consiliere referitoare la produsele oferite de catre Lift Service.

Va multumim ca ati ales sa vizitati site-ul nostru.

Galerie foto