Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Pitesti

Service Ascensoare

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Ascensoare - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Pitesti

Intretinere ascensoare
Prin personal calificat si instruit asiguram servicii de intretinere a instalatiilor respectand in totalitate prevederile legislatie aplicabile in vigoare.
Serviciile de intretinere oferite:
  • Inspectii efectuate periodic de specialistii nostrii (Revizii tehnice curente),
  • Efectuarea de constatari avand ca scop identificarea unor potentiale probleme,
  • Executarea lucrarilor de revizie generala ,
Reparatii ascensoare
  • Analizand si intelegand intregul complex de probleme, generate de ascensoarele vechi , gasirea unor solutii adecvate, este obiectivul specialistilor nostrii.
  • Ansamblul de lucrari si operatiuni ce se executa in cadrul lucrarilor de reparatii au ca scop aducerea ascensorului la parametrii initiali sau la alti parametri care asigura functionarea în conditii de siguranta a acestuia, conform legislatiei in vigoare.
  • Toate componentele sunt inlocuite cu altele noi cu caracteristici similare , pentru care punem la dispozitia beneficiarului documentatia necesara (declaratii de conformitate, certificate de calitate, etc.).
  • Calitatea lucrarilor executate este confirmata prin intocmirea documentelor aferente (declaratie de conformitate si certificat de garantie).
Modernizare ascensoare
Preocuparile noastre prioritare sunt incadrarea in normele europene, cresterea fiabilitatii, a duratei de viata, imbunatatirea confortului, elegantei si asigurarea instalatiilor cu calitati precum robustetea si siguranta în functionare. 
A moderniza instalatiile existente constituie o alternativa. Modernizarea prin inlocuirea echipamentelor, se poate face in etape. O propunere viabila este programul de modernizare planificat, impreuna cu dumneavoastra. Planificarea presupune cheltuieli mici cu rezultate mari. O esalonare a lucrarilor de modernizare, impreuna cu esalonarea platilor, este intodeauna de dorit. Componentele sunt inlocuite cu altele noi cu caracteristici similare , pentru care punem la dispozitia beneficiarului documentatia necesara (declaratii de conformitate, certificate de calitate, etc.). Calitatea lucrarilor executate este confirmata prin intocmirea documentelor aferente (declaratie de conformitate si certificat de garantie).