Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Cluj-Napoca

SC ASCENSO SRL

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC ASCENSO SRL - Service Reparatii Cluj-Napoca.


Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Cluj-Napoca

SC ASCENSO SRL
Proiectare - Service - Reparatii - Montaj - Modernizari Ascensoare Cluj-Napoca
0744 789 730 / 0745 053 125

reparatii modernizari lifturi cluj napocaSC ASCENSO SRL este societate cu capital privat cu sediul in Cluj Napoca, infiintata in anul 1991. Principalul obiect de activitate este proiectarea, montarea, repararea, modernizarea si service la ascensoare electrice si hidraulice de persoane si materiale cu sau fara camera de masini, cat si platforme ridicare, platforme persoane cu handicap. Incepand cu anul 2009 firma ASCENSO SRL are in intretinere peste 1.000 ascensoare, iar numarul mediu de noi ascensoare montate pe an este de aproximativ 60 bucati.

Pentru aceste activitati, societatea clujeana are un numar de 54 de specialisti condusi si coordonati de supervizori cu peste 40 de ani de experienta in domeniu, care ofera cele mai eficiente solutii de transport pe verticala.

Avand in vedere cerintele din ce in ce mai crescute privind calitatea prestatiilor si serviciilor oferite, societatea noastra este certificata si are implementat sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2001 de catre ISCIR CERT Bucuresti.

Pentru activitatile de proiectare, fabricatie, asamblare, montare si inspectia finala a ascensoarelor, societatea este certificata in conformitate cu H.G.439/2003, Anexa 11, Modulul D, fiind raspunzatoare pentru aplicarea pe ascensoare a marcajului C.E.

Produse si Servicii

  • Montaj ascensoare, platforme, echipamente de ridicat;
  • Reparatii, întretinere, revizie si modernizare ascensoare electrice si hidraulice de persoane sau marfa;
  • Reparatii, întretinere, revizie, montare platforme deplasabile / nedeplasabile pentru personae si/sau material;
  • Asigurarea de consultanta si informatii necesare proiectarii si dimensionarii cladirilor in care vor functiona ascensoarele livrate de noi
  • RADTP - personal tehnic de specialitate, responsabil cu avizarea documentatiei tehnice preliminare pentru montare/reparare - vizarea documentatiei tehnice preliminare pentru reparatii la ascensoare
  • RADTE - personal tehnic de specialitate, responsabil cu avizarea documentatiei tehnice si supravegherea lucrarilor de verificare tehnica in utilizare pentru investigatii/examinari cu caracter tehnic - expertize tehnice la ascensoare
  • RSL – personal responsabil cu supravegherea lucrarilor;
  • RSVTI - Operator responsabil cu supravegherea si verificare tehnica a instalatiilor
  • RSI - Intretinere, revizie tehnica si reparare pentru instalatii de cortine pentru incendiu si trape de scene

Firma este autorizata conform Prescriptiilor Tehnice ISCIR R2 / 2010, certificata de ISCIR CERT – modul D si Prescriptiilor Tehnice ISCIR R1 / 2010.

Firma detine certificatul de Management al Calitatii ISO 9001 – 2001.

Galerie foto