Service macarale

Service macaraleMentionam ca pentru a avea grija de macaralele inchiriate aveti nevoie de un service macarale. Partenerii nostri va ofera o mare varietate de inchirieri de macarale si servicii de macara. Flota cuprinzatoare este disponibila pentru a fi inchiriata sau achizitionata pe intreg teritoriul tarii. Macaralele  au cele mai inalte standarde de siguranta in industrie si, cu o flota impresionanta, aveti garantia ca veti gasi macarale sau echipamente de ridicare pentru orice loc de munca sau proiect.

Alegeti cel mai bun service macarale

Parcul de macarale include optiuni de la punti de transport la macarale hidraulice mari la crawlere si stivuitoare. Toate macaralele  sunt disponibile pentru a fi inchiriate sau a cumparate. Determinarea faptul daca sa cumparati sau sa inchiriati echipamente de ridicare este simpla. Doar discutati cu unul dintre expertii nostri instruiti pentru a va ajuta sa luati decizia sau vizitati paginile noastre de inchiriere si vanzare pentru a vedea lista completa a echipamentului de macara disponibil.

 

Gama  larga de echipamente de ridicare si manipulare este disponibila pentru orice post sau proiect in industria constructiilor. Cu o gama vasta de inchirieri si vanzari de echipamente, aveti garantia ca veti gasi un sistem de ridicare sau manipulare care poate fi integrat in site-ul dvs. de lucru. Contactati una din firme astazi, pentru a afla mai multe despre ridicarea si impachetarea produselor grele.

 

Suntem un lider in industrie cu mare varietate de echipamente de inchiriere si vanzare de macarale. Parcul masiv de macarale are o mare varietate de la toate macaralele de teren si camioanele de pompieri la stivuitoarele si sistemele de manipulare si variaza intre 8,5 si 550 de tone de incarcaturi de ridicare.

 

Siguranta, experienta, responsabilitatea si flexibilitatea alcatuiesc valorile de baza aici la partenerii nostri. Ei se mandresc cu munca  pe care o puteti face folosind echipamentul lor, motiv pentru care va asiguram ca obtineti cele mai bune echipamente, pentru pretul corect, de la profesionisti instruiti si certificati.

 

Siguranta: Prioritatea numarul unu in spatele tuturor vanzarilor si inchirierilor. Toate echipamentele partenerilor nostri sunt mentinute pentru a depasi standardele producatorului si ale industriei, si includ o inspectie regulata de la o terta parte. Recordul lor de siguranta este unul dintre cele mai inalte din industrie.

 

Experienta: Fiecare dintre profesionistii si operatorii pe care ii promovam sunt instruiti si autorizati prin intermediul institutiilor specifice. Expertii nostri  se pot ocupa de orice proiect din domeniul constructiilor.

 

Responsabilitate: Partenerii nostri mentin o polita generala de asigurare a raspunderii care depaseste standardul din industrie, oferind o acoperire suplimentara pentru a satisface nevoile specifice ale proiectului.

 

Flexibilitate: Flota partenerilor nostri este una dintre cele mai diverse, actuale si echipate din toata tara. Ei ofera inchirieri de macarale in conditii de siguranta si la preturi accesibile, precum si vanzari de cele mai bune marci si utilaje second hand disponibile.

 

Daca doriti sa aflati mai multe despre modul in care valorile noastre de baza sunt eficiente pentru afacerea dvs. sau pentru mai multe informatii despre un anumit serviciu de macarale, completati un formular de informatii privind solicitarea dumnavoastra si unul dintre partenerii nostri va va  contacta.