Grinzi de ridicat

Grinzi de ridicat Instrumentele numite grinzi de ridicat sunt proiectate pentru a oferi doua sau mai multe puncte de prindere la carligul macaralei pentru ridicarea si deplasarea incarcaturilor. Este, de asemenea, un element cheie odata ce cunoasteti tipul de incarcare pe care doriti sa o practicati.

Cum folosim corect grinzi de ridicat?

Suntem experti in furnizarea de tot felul de grinzi de la cele mai simple la cele mai complexe, de la 1,5t pana la 490t, proiectate si fabricate pentru orice tip de incarcatura si adaptate la nevoile clientului. Astazi va aducem 6 sfaturi de siguranta pentru a va asigura ca fasciculul de ridicare functioneaza bine si ca dumneavoastra si compania dvs. lucrati intr-un mediu sigur.

In primul rand, inainte de a alege tipul de grinda de ridicare de care aveti nevoie, trebuie sa fiti sigur de necesitatile reale ale proiectului dvs. Este posibil sa fie nevoie sa oferiti mai multe puncte de ridicare, sa va ocupati de incarcaturile de echilibru sau sa permiteti atasamente speciale de incarcare.

Expertii produc multe tipuri de grinzi de ridicare si le pot adapta designului la nevoile companiei.

Asigurati-va ca incarcatura dvs. este stabila

Atunci cand punctele de atasare ale sarcinii sunt situate deasupra centrului de greutate, sarcina va fi stabila sigur. In cazul in care grinda de ridicare este conectata la sarcina cu ajutorul curelelor, va trebui sa aveti grija de sarcina, facandu-o stabila.

Verificati grinda  de ridicare

Inainte de a putea pune in functiune o masina, nu exista nimic mai sigur ca un test pentru a verifica daca lucrati intr-un mediu sigur. Daca aveti deja o grinda de ridicare pe care trebuie sa o verificati, contactati una din firmele de pe site-ul nostru in functie de zona in care va aflati  si o puteti testa pe standul lor de testare de testare.

Depozitati si manipulati corect grinda de ridicare pentru a putea preveni usor eventualele probleme ce pot sa apara. Depozitarea este foarte importanta, deoarece modul in care va pastrati echipamentul de ridicare defineste modul in care el va functiona in viitor. Asigurati-va ca o faceti in mod corect, astfel incat oricand trebuie sa-l utilizati, functioneaza bine. Este foarte important sa va protejati investitiile pastrand toate utilajele in mod optim pentru ca oricand aveti nevoie de ceva sa mergeti doar si sail luati din depozit fara sa va treziti cu probleme de functionare neasteptate.

Mentineti o intretinere regulata a grinzilor de ridicare.  Nu exista cerinte mari pentru intretinerea grinzilor de ridicare, dar este important sa le inspectati in mod regulat pentru a evita problemele de performanta.

De asemenea, mentionam ca este foarte important ca in momentul in care folositi astfel de grinzi de ridicare sa aveti grija si la sanatatea personalului vostru deoarece daca grinzile nu sunt manipulate corect pot duce la pierderi umane. Nu uitati si faptul ca o manipulare defectuoasa poate genera distrugerea constructiilor situate in jurul acestor grinzi si masinile aflate in zona, indiferent ca vorbim aici despre masinile personale sau despre masini de lucru care se afla si ele prin curte in apropierea macaralei care manipuleaza grinzile de ridicare.