Service Reparatii Aer-Conditionat Voluntari

Aero Service

Service Reparatii Aer-Conditionat Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Aero Service - Service Reparatii Voluntari.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Voluntari
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Voluntari

Montaj aparate aer conditionat
Daca tocmai ati achizitionat o instalatie de aer conditionat este indicat sa apelati la un montaj de specialitate. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.

montaj aer conditionat

Service pentru aparate aer conditionat de uz casnic
Daca aveti nevoie de service pentru aparatele de aer conditionat de uz casnic, echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat din caminele dumneavoastra.
Putem inlocui cu succes spliterele sau compresoarele uzate sau defecte, fara a fi nevoie sa renuntati la toata instalatia deja achizitionata.

service aer conditionat

Service aer conditionat - reumplere agent frigorific
Una dintre cele mai cunoscute operatiuni in efectuarea service-ului pentru aparatele de aer conditionat, este reumplerea acestora cu agent frigorific.

Intretinere instalatie aer conditionat - verificari periodice obligatorii
Dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat este necesara verificarea a acestuia. Echipa noastra va ofera serviciul de verificare in baza unui contract de mentenanta. Mai mult decat atat, schimbul de filtre, registre si holendere, face parte din operatiunile uzuale si ciclice menite sa asigure buna functionare a aparatelor de aer conditionat.

Service aer conditionat - curatare filtre aparate aer conditionat de interior
Pentru ca instalatia dumneavoastra de climatizare sa functioneze in parametrii optimi, este necesara curatarea periodica a filtrelor de interior.

Service aer conditionat - curatare evaporator, condensator, tava condens
Operatiuni precum curatarea evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens au rolul de a mentine ridicat standardul de functionare a instalatiei dumneavoastra de aer conditionat.

Service aer conditionat – ventilatie
Curatarea sistemului de ventilatie a instalatiei de climatizare sau eventuala inlocuira a anemostatelor, tubulaturii si a grilelor este vitala pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de confortul oferit de aparatul de aer conditionat.

Galerie foto