Service Reparatii Aer-Conditionat Targoviste

Reparatii Aer Conditionat Targoviste

Service Reparatii Aer-Conditionat Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Aer Conditionat Targoviste - Service Reparatii Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Targoviste

Va stam la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Dambovite - Targoviste si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat. Firma noastra instaleaza orice tip de sistem de climatizare si ventilatie indiferent de complexitatea acestuia. 

Garantam prin serviciile oferite ca verificarea periodica a unui aparat de aer conditionat va ajuta sa scapati de neplacerile cauzate de lipsa functionarii corecte si eficiente a aparatului dvs. de aer conditionat in timpul sezonului cald.

Instalarea si service-ul este un aspect la fel de important ca si alegerea tipului de aparat, deoarece o instalare necorespunzatoare poate duce la o functionare defectuoasa si chiar si la defectarea aparatului.

Reparatia unui aparat de aer conditionat presupune in primul rand examinarea atenta si diagnosticarea lui. Cauzele care duc la functionarea anormala sau nefunctionarea unui aparat de aer conditionat isi au originea fie in montajul gresit, neprofesionist, fie in intretinerea necorespunzatoare sau chiar in unele defecte de fabricatie.

Daca aveti nevoie de service pentru aparatele de aer conditionat de uz casnic, echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat din caminele dumneavoastra.

 

Produse si Servicii

  • Montaj aer conditionat
  • Intretinere aer conditionat
  • Verificare curatare igienizare aer conditionat
  • Incarcare freon aparate aer conditionat

Reparatii frigidere

  • Constatari, reparatii, service la frigidere, congelatoare, combine frigorifice, vitrine frigorifice, masini de inghetata la o gama diversa de marci si modele: ARTIC, INDESIT, BEKO, ARDO, AEG, ELECTROLUX , GORENJE, ZANUSSI, WHIRPOOL, NEI, ARISTON, BOSCH, SIEMENS, CANDY, FRANKE, DAEWOO, LG, ALASKA, BLOOMBERG etc.
  • Constatari si eventuale reparatii la domiciliul clientului.
  • Oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate

 

Galerie foto