Service Reparatii Aer-Conditionat Targoviste

Tehnoinstal S.R.L.

Service Reparatii Aer-Conditionat Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tehnoinstal S.R.L. - Service Reparatii Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Targoviste

Compania (Fan tur. TEHNOINSTAL S.R.L.) noastra are sediul in Targoviste si este reprezentantul unor producatori consacrati in domeniul aparatelor de aer conditionat, fiind specializata de asemeni in distributia si montajul,garantia,service-ul si incarcarea cu freon a acestora. Dispunem de echipe si in Ploiesti.

Pe o piata a aparatelor de aer conditionat in continua expansiune ca cea din Romania se intalnesc o multitudine de oferte care mai de care mai tentante cu privire la marca si pret insa nu se vorbeste mai deloc despre instalare, service, reparatii si intretinerea aparatelor de aer conditionat care ne ofera confortul termic zilnic.

Instalarea si service-ul este un aspect la fel de important ca si alegerea tipului de aparat, deoarece o instalare necorespunzatoare poate duce la o functionare defectuoasa si chiar si la defectarea aparatului.

Sistemele de aer conditionat devin din ce in ce mai necesare in conditiile climatice si de mediu din Romania. Va recomandam produsele noastre, oferindu-va o gama diversificata de echipamente, ce ofera garantia calitatii, asigurand o temperatura potrivita si confortul perfect fara insa a deranja prin excesul de zgomot sau consum. Dispunem de echipe in Targoviste si pe tot teritoriul Dambovita,precum si in Prahova,Brasov,Bucuresti.

Galerie foto