Service Reparatii Aer-Conditionat Suceava

Service aer conditionat Suceava

Service Reparatii Aer-Conditionat Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Suceava - Service Reparatii Suceava.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Suceava

Echipa noastra este disponibila oricand! Contactati-ne. Va vom oferi asistenta fie pentru in vederea achizitionarii unui aparat de aer conditionat, fie pentru a inregistra o programare sau pentru a va oferi informatii in privinta serviciilor noastre sau pentru a identifica cat mai bine o problema a aparatului de aer conditionat. Programari si sesizari puteti face utilizand informatiile de contact afisate.

Avem cei mai buni tehnicieni in domeniu, ajungem rapid in orice cartier al orasului Suceava, precum si in orice alta zona limitrofa.

Recunoastem importanta confortului clientilor nostri, de aceea, ne asiguram ca suntem la curent cu toate noutatile in domeniul aparatelor de aer conditionat si utilizam fiecare colaborare pentru a ne perfectiona serviciile.

Indiferent daca aparatul de aer conditionat este o componenta foarte importanta a afacerii dumneavoastra, sau ca va doriti temperaturi confortabile pe timpul sezoanelor cu temperaturi extreme, vom acorda aceeasi atentie deosebita pentru confortul dumneavoastra, al clientilor dumneavoastra, al familiei si pentru a proteja investitia dumneavoastra.

Serviciile noastre includ:

Montaj aer conditionat – procesul de montaj aer conditionat nu presupune doar instalarea efectiva a unitatilor ci si masurarea si pozitionarea acestora, izolarea traseelor, configurarea aparatului si nu in ultimul rand,

consultanta in privirea utilizarii, configurarii si intretinerii aparatului. Asigurati-va ca apelati doar la profesionisti!

Intretinerea aparatului de aer conditionat – este binecunoscut ca un aparat de aer conditionat care beneficiaza de intretinere periodica are o durata de viata prelungita, performanta sa este imbunatatita si va avea un consum energetic eficient, fata de un aparat de aer conditionat care nu beneficiaza de intretinere.

Firmele pot beneficia de aceste servicii de intretinere a aparatelor de aer conditionat prin contract.
Intretinerea aparatelor de aer conditionat consta in:

  • Verificarea si curatarea filtrelor;
  • Tava de condens si vaporizatorul sunt curatate;
  • Toate sistemele sunt gresate;
  • Condensatorul, termostatul si toate echipamentele electrice sunt verificate;
  • Se verifica nivelul de freon, daca aceasta este scazuta, se cauta cauza si se remediaza, apoi se completeaza cantitatea de freon.

Inspectii tehnice periodice ale aparatului de aer conditionat – se efectueaza la cerere sau conform programarilor o data la sase luni sau anual. Contactati-ne pentru a beneficia de inspectia tehnica a aparatului dumneavoastra.

Igienizarea aparatului de aer conditionat – poate fi efectuata in timpul serviciului de intretinere generala a aparatului de aer conditionat sau poate fi executata la cerere. De ce este nevoie ca aparatul dumneavoastra sa fie igienizat? Deoarece principala sursa de infectii si alergii poate fi aerul pe care il respirati. Aparatele de aer conditionat sunt prevazute cu filtre pentru a purifica aerul care este mai apoi distribuit in incaperi. Aceste filtre se uzeaza in timp si se blocheaza cu praf devenind ineficiente. De aceea, este nevoie ca acestea sa fie curatate si inlocuite periodic astfel incat sa nu va pune in pericol sanatatea.

Reparatii aparate aer conditionat orice marca si model – deoarece ne perfectionam continuu si avem cei mai buni specialisti in aer conditionat putem remedia orice defectiune a aparatului dumneavoastra de aer conditionat indiferent de marca sau model. Pentru a putea preveni agravarea situatiei si pentru a va putea furniza servicii rapide, va recomandam sa ne contactati cat mai repede dupa sesizarea unei probleme sau imediat ce constatati ca aveti nevoie de ajutorul nostru.

Consultanta si suport de specialitate – departamentul nostru de service este format doar din specialisti. Astfel, veti obtine toate informatiile de care aveti nevoie despre aparatul de aer conditionat pe care doriti sa il achizitionati, despre posibila defectiune a aparatului dumneavoastra de aer conditionat. Consideram ca un client bine informat este un client multumit de alegerea lui.

Galerie foto