Service Reparatii Aer-Conditionat Oradea

Service Montaj Aer Conditionat Oradea

Service Reparatii Aer-Conditionat Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Montaj Aer Conditionat Oradea - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Oradea

Societatea Rhostermoclim a fost fondata in anul 1992, ajungand la deplina maturitate profesionala incepand cu anul 2003. Avand ca obiectiv principal comercializarea, instalarea si asigurarea service-ului instalatiilor de climatizare, pompe de caldura, refrigerare si ventilatie performante. 

Pe parcursul celor 15 ani de activitate, echipa noastra de specialisti a dobandit experienta necesara asigurarii standardelor de calitate cele mai inalte in domeniul instalatiilor termice rezidentiale, comerciale si industriale. 

Din experienta noastra am ajuns sa ne conturam o viziune cat se poate de precisa asupra respectarii confortului si intimitatii cotidiene a fiecarui client care ne-a trecut pragul, de accea am decis sa devenim "expertii tai in confort". 

Valorile morale ale fiecarui client, materializate prin preferintele sale in alegerea solutiilor de climatizare care i se potrivesc cel mai bine, constituie motivatia noastra zilnica in oferirea serviciilor complete, la cheie : consultanta, proiectare, instalare si service.

Intrucat tinem la calitatea produselor si serviciilor, deoarece credem in standarde ridicate si in valori bine ancorate, societatea noastra este distribuitor autorizat al marcilor construite pe aceleasi coordonate profesionale : Daikin, Trane, Haier, McQaie, Wegger, Gundfoss, Honeyhell. 

Rhostermoclim dealer autorizat Daikin si Samsung va ofera o gama larga de aparate de aer conditionat profesionale pentru incalzire in perioada de iarna. Aparatele noastre de aer conditionat fabricate cu tehnologie inverter va asigura caldura necesara in locuinta sau alte spatii comerciale pe toata perioada de iarna indiferent de temperatura exterioara. In conditiile actuale este o alternativa foarte economica pentru incalzire.

Galerie foto