Service Reparatii Aer-Conditionat Hunedoara

SC Smart Tools SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Smart Tools SRL - Service Reparatii Hunedoara.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Hunedoara

Smart Tools SRL
Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Hunedoara

 service montaj aer conditionat hunedoaraSmart Tools SRL va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Hunedoara si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat. Smart Tools SRL instaleaza orice tip de sistem de climatizare si ventilatie indiferent de complexitatea acestuia. 

  Echipa specializata pe reparatii pentru aparatele de aer condtitionat este formata din cei mai buni tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de climatizare, dumneavoastra beneficiind de solutii rapide, eficiente si complete.

 SmartTools® este marca inregistrata in Romania iar echipa noastra va raspunde cu promptitudine la orice solicitare din partea dumneavoastra si in cel mai scurt timp veti avea o oferta de pret.
  Va punem la dispozitie service, iginizare, intretinere si mentenanta aer conditionat la preturi accesibile orcarui buzunar. Suntem specialisti in ceea ce facem de aceea puteti apela cu incredere la serviciile noastre!

   service montaj aer conditionat hunedoaraDaca aparatul dvs.nu sufera o defectiune tehnica este totusi necesara o mentenanta periodica a acestuia. Prin acest lucru se intelege o igienizare si o curatare profesionala   prealabila a acestuia. Odata cu igienizarea aparatul, mediul ambiental va fi mai favorabil, aerul respirat va fi mai proaspat, fara mirosuri neplacute si fara bacteria legionella, o principala cauza a bolilor de plamani care afecteaza in general oamanii care lucreaza la birouri, deoarece ei sunt cei care folosesc in permanenta aerul conditionat.

   Reparatia unui aparat de aer conditionat presupune in primul rand examinarea atenta si diagnosticarea lui. Cauzele care duc la functionarea anormala sau nefunctionarea unui aparat de aer conditionat isi au originea fie in montajul gresit, neprofesionist, fie in intretinerea necorespunzatoare sau chiar in unele defecte de fabricatie.   

   Igienizarea sistemului de aer conditionat este o necesitate care trebuie efectuata anual sau de doua ori pe an daca este folosit intens.
   Aceasta se efectueaza folosind solutii profesionale dezinfectante si antibacteriene dupa acest proces te asiguram ca scapi de mirosurile neplacute si vei respira un aer mult mai curat si sanatos!
   Este indicat, o data pe an sa fie efectuata o verificare riguroasa a echipamentului pentru a functiona la parametrii optimi si anume verificarea cantitatii agentului de racire, legaturilor electrice si starea compresiei motorului exterior.
   Prin igienizarea aparatului de aer conditionat intelegem curatarea si spalarea filtrelor, dezinfectarea bateriei de condensare si tavita de condens eventual curatarea turbinei.

Galerie foto