Service Reparatii Aer-Conditionat Hunedoara

SC Smart Tools SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Smart Tools SRL - Service Reparatii Hunedoara.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Hunedoara

   SmartTools® este marca inregistrata in Romania iar echipa noastra va raspunde cu promptitudine la orice solicitare din partea dumneavoastra si in cel mai scurt timp veti avea o oferta de pret.
  

   Va punem la dispozitie service, iginizare, intretinere si mentenanta aer conditionat la preturi accesibile orcarui buzunar.

    Suntem specialisti in ceea ce facem de aceea puteti apela cu incredere la serviciile noastre!

   Daca aparatul dvs.nu sufera o defectiune tehnica este totusi necesara o mentenanta periodica a acestuia. Prin acest lucru se intelege o igienizare si o curatare profesionala   prealabila a acestuia. Odata cu igienizarea aparatul, mediul ambiental va fi mai favorabil, aerul respirat va fi mai proaspat, fara mirosuri neplacute si fara bacteria legionella, o principala cauza a bolilor de plamani care afecteaza in general oamanii care lucreaza la birouri, deoarece ei sunt cei care folosesc in permanenta aerul conditionat.
   De asemenea facturea dvs. la energie electrica va scadea substantial cu pana la 15 %.
   La noi puteti beneficia de pachete complete de service aer conditionat la preturi imbatabile de pe piata.

   Reparatia unui aparat de aer conditionat presupune in primul rand examinarea atenta si diagnosticarea lui. Cauzele care duc la functionarea anormala sau nefunctionarea unui aparat de aer conditionat isi au originea fie in montajul gresit, neprofesionist, fie in intretinerea necorespunzatoare sau chiar in unele defecte de fabricatie.   

   Igienizarea sistemului de aer conditionat este o necesitate care trebuie efectuata anual sau de doua ori pe an daca este folosit intens.
   Aceasta se efectueaza folosind solutii profesionale dezinfectante si antibacteriene dupa acest proces te asiguram ca scapi de mirosurile neplacute si vei respira un aer mult mai curat si sanatos!
   Este indicat, o data pe an sa fie efectuata o verificare riguroasa a echipamentului pentru a functiona la parametrii optimi si anume verificarea cantitatii agentului de racire, legaturilor electrice si starea compresiei motorului exterior.
   Prin igienizarea aparatului de aer conditionat intelegem curatarea si spalarea filtrelor, dezinfectarea bateriei de condensare si tavita de condens eventual curatarea turbinei.

 

 

Produse si Servicii

 UNITATE INTERNA

  • Curatire, desprafuire si spalare: vaporizator (radiator), ventilator axial, tub condens, filtre si carcasa plastic
  • Aplicare solutie dezinfectar: vaporizator, collector condens, filtre, ventilator si carcasa
  • Verificare parametri functionali : tensiuni electrice, conexiunile electrice, temperatura refulare, componente mecanice in miscare (zgomote si fixare elemente), verificare conexiunea de alimentare priza-stecher inclusiv tensiuni electrice

UNITATE EXTERNA

  • Curatire, desprafuire si spalare : Condenser (radiator), si carcasa metalica
  • Verificare parametri functionali : conexiuni electrice si frigorifice, intenitate current electric consum Compresor, Presiuni Agent Frigorific, componente mecanice in miscare (zgomote si fixare elemente)
  • Verificarea Traseului Frigorific, verificarea fixarii Unitatii pe perete si aspectul exterior

Galerie foto